Vil feste grepet

Fredag slo Storhamar tilbake, men revansjen er ennå ikke fullendt. Det gjenstår fremdeles å vise at den svake kamp to på Jordal var et blaff og at man kan få det til også på den lille isen. Med seier her vil de gule og blå skaffe seg et nakketak på serien.

På skjema

For Vålerenga har finaleserien så langt fulgt samme skjema som semifinalen. Klart tap borte, seier hjemme, klart tap borte. Mot Stavanger vendte de serien der med to på rappen. Hjemme på Jordal med publikum i ryggen og mindre rink vil de helt sikkert gå offensivt og intenst til verks. De vil ønske å komme seg foran på måltavla og bli pushet videre av fansen, stresse SIL ut av stilen og lage litt kaos. De er avhengige av det også. Med tap vil de måtte vinne to ganger på Hamar.

Stiller forberedt

Kampen sist sitter nok fremdeles godt igjen. Det var en opplevelse Storhamar-gutta ikke vil ha igjen og vil gjøre alt for å unngå. De vet at det blir tøft, de har opplevd rammene en gang allerede og er forberedt. Fredag klarte de igjen å stenge midtsona og unngå de farlige kontringene i mot. Nå må hjemmeprestasjonene bli med på bussen og ut på isen i Oslo. Da vil det bli en helt annen dans enn sist. At det fint går an å få det til beviste man allerede for et par måneder i serien!

Vi er heldige

Sluttspill, for oss som sitter på tribuna, er en berg og dal-bane av følelser, tru, håp og fortvilelse. Vi får liksom ikke gjort noe annet enn å møte opp og heie og ellers er alt i andres hender. Innimellom må man likevel ta et lite steg tilbake, se forbi resultatene og nyte litt det vi er en del av. Maken til trøkk har man vel knapt opplevd rundt en NM-finale. Fulle hus på to arenaer, interesse så man kunne fylt hallen flere ganger, billettangst hver gang nye kamper slippes. Et enormt trøkk på tribunene, to lag som ikke liker hverandre spesielt godt og deler ut karameller. Munnhuggeri fram og tilbake i pressen, ærlige tilbakemeldinger og mind games. Det er dette vi lever for, dette er unikt!

Kampstart på Jordal Amfi er klokka 19.15. Arenaen er utsolgt så om du ikke er blant de heldige som har fått plass er TV2 Sport 2 eller TV2 Play en sterk erstatning!