Innlandets møteplass

Hjertelig velkommen til Storhamarfamilien – Norges største hockeyfamilie! Hos oss møtes venner, familie og kollegaer fra hele mjøsregionen, både privatpersoner og bedrifter. Vi har sesongkortholdere fra Oslo i sør til Åkrestrømmen i nord, og fra Gjøvik i vest til Trysil i øst. Det er en av hovedgrunnene til at vi kaller oss Innlandets møteplass.

I vår partner-pool finner man mange ulike bedrifter som sponser av ulike grunner. Noen er mest opptatt av synligheten i hallen og i pressen, mens andre ser på det som en del av sitt samfunnsansvar. Noen bruker det i arbeidet med å motivere og bygge en god internkultur, mens andre igjen har glede av, og ser muligheter i, sosialiseringen med andre sponsorer.

Uansett hvem du er, hvorfor og hvor mye du bidrar med så skal du vite at vi er utrolig takknemlig for at du stiller opp for laget vårt og blir med å styrke Storhamarfamilien!

Vårt mål for sesongen handler derfor ikke om å nå et visst antall millioner, eller å finne den ene nye stor-sponsoren, men å få mange små og store bedrifter til å bidra med nok til at vi kan ha et lag som kan skape nye stolte øyeblikk og ikke minst fortsette å være gode forbilder for de mange unge hockeyspirene som finnes på Hamar.

Vi håper at du vil være en del av Norges største hockeyfamilie. Velkommen skal du være!

Storhamarfamilien

Storhamar Hockey er mer enn en klubb, mer enn en attraksjon, mer enn et underholdningstilbud. Vi regner oss for å være en familie. En sammensatt og uensartet familie med mange forskjellige bakgrunner, mål, roller og oppfatninger. Spillere, ledere, samarbeidspartnere, frivillige, foreldre, venner, unge spillere med stjerner i blikket, erkesupportere og de som stikker innom nå og da. Vi har plass til alle og alle skal føle seg hjemme og som en del av familien. En familie som har spiret og grodd i sekst i år siden en
gjeng ungdommer bestemte seg for å spille ishockey på Storhamarbana og fikk nødvendig støtte og hjelp fra de voksne rundt dem slik at de kunne fokusere på det som var viktig for å bli gode. Det har vært en rød tråd i Storhamar siden. Laget og spillerne er i fokus og skal gis de beste forutsetninger for å lykkes, samtidig som de gir tilbake til familien.

Familien har vokst seg stor. Tusenvis av mennesker i regionen har fått kjenne på fellesskapet og gleden Storhamar gir. Klubben går igjen i diskusjoner hvor enn folk møtes på jobb, skole og på fritida. Om man ikke er med så faller man litt utenom det «alle» er opptatt av. Dette engasjementet gjør oss stolte og ydmyke og inspirerer oss til å jobbe enda hardere for klubben og famlilien. Vi vil være best på alt her hjemme og så gode som overhode mulig!

For å bli det så trenger vi alle, små og store, til å bidra med det de kan og vil. Vi vil at alle skal være med og føle et eierforhold til det vi driver med og kjenne på den store felles stoltheten og gleden vi får av laget vårt. Eksplosjonen av ekstase i et «mætt fjøs» når laget vårt setter inn den avgjørende scoringen i en viktig kamp. Følelsen man våkner med morgenen etter av å ha vært med på noe stort. Noe som betyr noe for så mange og som man selv har væert en del av, ikke bare en passiv mottaker av. Ingen eier Storhamar, men Storhamar er alles og blir akkurat så bra som det vi alle legger inn av innsats, kjærlighet og vilje. Vi drar sammen mot et felles mål og gir oss aldri. Vi håper du vi være med oss!

Eksponering

Drakt

Den mest synlige av alle reklameflater! Hjemme som borte er drakta i fokus på TVsendinger, de vises så og si daglig i presse og webartikler. Er du med på drakta synes du overalt hvor Storhamar Hockey er med. Reklame på målvaktens leggskinn og blokkhanske er godt synlig reklame på en av spillets mest aktive aktører.

Kube

Mediekuben som henger midt i hallen er et stort blikkfang som gir unike eksponeringsmuligheter. I tillegg til kamp-ur vises høydepunkter, repriser og informasjon her slik den er i konstant fokus hos Hedmarks største publikum. En strategisk plassert reklamefilm her en av de beste måtene å eksponere bedriften din eller produktet ditt på.

Arena

CC Amfi byr på en rekke muligheter for fast reklameplass som synes såvel på TV og i pressen, som for publikum. I en arena som er i bruk av mange forskjellige grupper fra tidlig morgen til sen kveld har man et stort nedslagsfelt. Isreklame, vantreklame eller bannere gjør at du alltid er til stede i hjertet av Storhamars aktivitet.

Arena

CC Amfi byr på en rekke muligheter for fast reklameplass som synes såvel på TV og i pressen, som for publikum. I en arena som er i bruk av mange forskjellige grupper fra tidlig morgen til sen kveld har man et stort nedslagsfelt. Isreklame, vantreklame eller bannere gjør at du alltid er til stede i hjertet av Storhamars aktivitet.

Is

Med reklame på isen er du med der det skjer. Enten det er en avgjørende dropp, et raskt angrep eller pucken har gått i mål har vi muligheter for at nettopp din logo kan være i fokus. Reklameplassene er godt synlig både i hallen og på TV-sendinger.

Vant

En vantreklame plasserer deg i hendelsenes sentrum. Godt synlig i spillet, som en tydelig bakgrunn til det som skjer på isen. Vantreklame i TV-sona synes svært godt for et nasjonalt publikum, mens alle reklamefelter på vantet er godt synlig for publikum i hallen.

Skilt

Skilt og bannerplasser finnes på flere nivåer. Rett bak vantet synes like godt som vantreklame, oppover på tribuna hvor de står godt ut over publikum, på veggen hvor de er godt synlig for hele hallen. En rimelig, men godt synlig eksponeringsmulighet.

Kampsponsor

Et kampsponsorat er en fin måte å eksponere seg på i en enkeltkamp. Bedriftens navn vil være i fokus gjennom hele kampen i form av logo på kuben, lydspotter og muligheter for ekstra skiltreklame. Etter kamp deler dere ut egne bestemannspremier til begge lag.

Hendelser

Ishockey har mange hendelser i seg som egner seg for reklame. For eksempel utvisninger for hjemme og bortelag, icing eller knekte køller. Hver gang en av disse hendelsen inntreffer vil sponsoren bli nevnt i lyd og bilde!

MARKEDSAVDELINGEN

Jostein Smeby
Markedskoordinator

Kim Skogheim
Markedskontakt

Sigve Ødegård
Markedskontakt