footer-logo

Marked

Nyheter for våre samarbeidspartnere

B2B samlinger og digitale flater

Med styrket markedsavdeling vil Storhamar satse sterkt for at Storhamar skal bli en arena hvor næringslivet vil kunne henvende seg til både publikum gjennom B2C og til andre bedrifter i B2B nettverket.

Storhamar satser nå sterkt  på kommunikasjon for seg og samarbeidspartnere gjennom en tydelig oppgradering av egne digitale flater og aktiviteter i arena.

Nyhetsbrev til både fans og partnere

 

B2B Nyhetsbrev skal samarbeidspartnere få tett sportslig innsikt fra sportssjef,

kommersielle muligheter innad i klubben og rapport på eksponering. Nyhetsbrevet skal underbygge arbeidet med B2B samlinger.

B2C Nyhetsbrev «Fanposten» henvender seg til publikum og inneholder sportslige nyheter, kampprogram og øvrig underholdning.

Storhamar Hockey Livestudio

 

Klubbens nye satsing, Storhamar Livestudio, har blitt et bra produkt på kort tid. 5 – 8000 visninger gir en god kommersiell flate.

 Formålet er å øke interessen og kunnskapen om hockey, løfte det sportslig og øke publikumsantallet på kamp. Sendingen skal underbygge øvrige aktiviteter med klubb / samarbeidspartnere.

Alle profiler, trenere fra begge lag og personligheter innen hockey stiler opp.

MARKEDSAVDELINGEN

jostein
MARKEDSKOORDINATOR
kinm
MARKEDSKONTAKT
sigve
MARKEDSKONTAKT

Mætt fjøs

«Mætt Fjøs» er et lokalt begrep for full hall. Ingen andre idrettsklubber, uansett idrett, kan skilte med høyere gjennomsnittlig publikumsantall. Storhamar har i mange år levert den best kamp-produksjonen og det beste showet i en ramme med opptil 7000 tilskuere på kamp. I året 2018/2019 Hadde storhamar 152 000 tilskuere gjennom sesongen. Vi var også den meste sette klubben i TV2 sine sendinger. 

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.