Viktig info før kampen!

I kveld blir det stappmætt fjøs, full rulle og mye som skjer! I den forbindelse har vi noen oppfordringer å komme med til alle dere som kommer til oss i kveld:

Møt opp tidlig!

Det er veldig mange som skal inn, så derfor er det fint om du kommer så tidlig du kan slik at alle kommer inn og får satt seg på plassene sine før kampen starter klokka 19.00! Vi åpner dørene 17.30 og det er nok å foreta seg mens du venter. Kioskene, shopen og Iskroa er åpne fra samme tidspunkt!

IKKE ta med konfetti

HOA, som eier CC Amfi, har bedt oss si fra at konfetti på tribuna ikke er ønsket. Dette fordi det både nesten er umulig få ryddet opp etter og at det har en tendens til å havne ute på isen og forstyrre spillet. Vi ber om forståelse for dette.

Parker lovlig

Mange kommer med bil og dessverre er det trangt om parkeringsplassene rundt hallen. Kommunen oppfordrer til å respekter vegtrafikkloven og oppsatt skilting. Dette er viktig for å unngå farlige situasjoner i trafikken og for at nødetatene skal komme fram!

Ikke ta med store vesker

Vi minner også om at store vesker, bagger, sekker etc ikke er lov å ha med inn i hallen. Vi har heller ikke mulighet til å ta vare på disse, så det er viktig å huske på før du gir deg i veg til hallen. Det utvises selvsagt skjønn, men alle vesker vil bli gjennomsøkt.

Ellers oppfordrer vi alle til å ta med god stemning, entusiasme og godt oppladet stemning slik at vi alle sammen kan skrike gutta våre til seier! Vel møtt!