Vi har ikke vunnet før vi har vunnet!

Storhamar står i en meget god posisjon etter søndagens triumf på Jordal Amfi, men det er også det hele. Som Petter Thoresen påpekte etter kampen: Vi har ikke vunnet før vi har vunnet! For bare ett år siden sto laget i en liknende situasjon, men taklet ikke presset. Tirsdag må konsentrasjon og innsats være på topp og kanskje den beste kampen leveres for at det skal kunne bli fest. Både på isen og tribuna!

Desperate VIF

Vålerenga har levert et fenomenalt sluttspill så langt. På tross av skader og utfordringer har de reist seg gang på gang og er garantert ikke klar for at dette skal ta slutt nå. Det vil være en desperat gjeng som entrer isen i hvitt og rødt og som kommer til å gi alt de har for å kuppe festen og gi seg sjøl en ny sjanse. Som de gjorde i Stavanger ved to anledninger i semifinalen. De leverte en sterk kamp på Hamar sist og følte seg nok litt snytt. De vil ha trua på at de kan ta det enda et steg og få med seg en seier!

Den tøffeste kampen

Som sagt så mange ganger før: Dette blir den tøffeste kampen. Å stenge en serie, spesielt en finale, er en tøff jobb. Det er mange følelser som kal håndteres og det er fort gjort å la følelsene løpe av med seg. Forrige sesongs finale står som en advarsel: Den gang var hele Hamar rigget for fest og det ble litt glemt at kampen skulle spilles. Storhamar tapte til slutt både den og kamp sju. Den erfaringen sitter nok i for de som var med, men det er viktig å ikke ta noe på forskudd. Det gjelder heller å ta med seg de to siste periodene fra søndag og fortsette å jobbe på det nivået. Da KAN det gå vegen!

Jobber med ekstra kapasitet

Arrangementssjef Espen Løvås melder i morgentimene at klubben jobber med å få opp noe ekstra kapasitet til kampen. Billettene som ble lagt ut lørdag ble solgt unna på fire minutter, så det gjelder å henge frampå om det skulle vise seg at vi får til dette. Ytterligere informasjon vil bli kommunisert i sosiale medier. For ordens skyld vil dette da dreie seg om ståplasser langs vantet.

Kampstart i CC Amfi er klokka 19.00. Dørene åpner halvannen time før, det samme gjør alt av servering og moro! Nå klinker vi til!!