– Skal stilne Jordal

En som alltid gir 100%, og vel så det også, i alle situasjoner, er Martin Rønnild.

Kveldens match mot Vålerenga var intet unntak, han dundrer på i hver eneste takling, og er en pest og en plage for alle på motsatt banehalvdel.

– Mye mer på

– Gratulerer med seieren, Martin. Hvordan vil du oppsummere kveldens match?

– I kveld var vi mye mer på enn vi var på Jordal sist. Vi går i dueller fra start, og vi var veldig mye mer skjerpet enn sist. Vi har egentlig ikke snakket så mye om onsdagens tap. Alle skjønte hva som gikk galt i den matchen, og det var det meste egentlig. I kveld spiller vi sånn vi har gjort hele sesongen, og det var tilbake til identiteten vår. Nå skal vi inn til Jordal på søndag, og gjøre det samme der. Vi skal inn dit for å vinne. Vi skal svinge taktpinnen der også. Forrige gang ble det mye 1 og 1, det skal vi unngå. Vi skal stilne Jordal, smiler Rønnild.

– Gåsehud av stemningen

– I kveld var det mætt fjøs, med over 7000 tilskuere, hvordan er det å spille utpå her?

– Du merker at det er en spesiell stemning på tribunen. Jeg har etter hvert spilt mange kamper i CC-amfi med mye folk, men i kveld fikk jeg faktisk gåsehud av stemningen her.

– Hvor stor forskjell er det å spille på liten og stor isflate?

– Nei, si det. Gjør du feil på liten is er det lettere at det oppstår situasjoner enn på stor is. Forrige gang vi var på Jordal var i tillegg innstillingen vår ikke helt riktig, det skal ikke gjenta seg, avslutter Martin Rønnild.