Avslutning og valg

Så var tiden inne for den siste serierunden. En helt fantastisk seriesesong skal få sitt siste kapittel før kampen om kongepokalen kan begynne! Klarer Storhamar å gå hele sesongen uten hjemmetap og hvem blir motstander i kvartfinalen? Begge spørsmålene får vi svar på denne lørdagsettermiddagen. Kanskje blir det også forsmak på et sluttspillmøte?

Har plaget SIL

Frisk har vært vise-formlaget i seriens andre halvdel og de som har nærmest klart å følge Storhamar-togets ville framferd gjennom seriespillet. De har også klart å gjøre ting litt vanskelig for de gule og blå i flere av kampene innbyrdes denne sesongen. To av fire, den ene senest forrige uke, har stått uavgjort etter fulltid. De ønsker selvsagt å få med seg en seier for innsatsen også, for å markere seg foran et sluttspill og sette litt støkk i seriemesterne. Senvinterformen til arkerbøringene så lenge ut til å føre dem mot en fjerdeplass, men så dabbet det littegrann og sjansen røk med tap mot Sparta, som de jaget, og Storhamar for ei drøy uke sida. De har hatt noen skader den siste tida og har vært preget av det. Torsdag manglet de seks mann da de tapte en vill kamp mot Lillehammer med 6-7 etter sudden hjemme i Varner Arena.

Ubeseiret hjemme?

Storhamar har gjort CC Amfi til et fort denne sesongen. 22 hjemmekamper har gitt 22 seire og nå er det et lite mål å gå ubeseiret på hjemmeis gjennom hele sesongen! Det har ikke skjedd siden sesongen 1996-97 og den gang var det ikke straffer for å avgjøre, så en av de 18 kampene endte uavgjort, ironisk nok mot Frisk Asker! Det vil være en fin motivasjon i en kamp som ellers ikke har all verdens betydning. Seiersrekka, som såvidt vi kan se begynner å nærme seg verdensrekordnivå (Rouen vant 31 på rad i den franske ligaen og sluttspillet i 2005-06) kan forlenges ytterligere og laget kan bli de første i historien som når 120 poeng i ligaen er andre motivasjonsfaktorer!

Vi følger valget!

Etter kampen foretas valget av kvartfinalemotstandere. For Storhamars del står valget mellom Lørenskog og Lillehammer som blir henholdsvis nummer åtte og sju på tabellen. Vi følger valget live i hallen, så du får det med deg når det skjer!

Pucken droppes klokka 16.00. Arenaen med alle fasiliteter åpner en time før. Det er bare å finne fram appen om du ikke allerede har gjort det!