Bygger videre på torsdag

Storhamar luktet på godformen tirsdag. Torsdag er det mulig å bygge på ytterligere da Ringerike gjester CC Amfi! Med to solide perioder og seks mål var det mye som gikk i riktig retning for Storhamar mot Sparta. Det gjelder det å bygge videre på og ikke slippe seg ned noen prosent mot Ringerike.

Tøff start

Ringerike har ikke vært ventet å plukke flust med poeng denne sesongen, så at det har blitt ett poeng på tre kamper hittil er ikke krise, selv om man nok skulle ønsket seg et par til. Nei, det er selvfølgelig snakk om at de ikke har hatt tilgang på egen hall på halvannen måned etter flommen på Hønefoss. Det har selvsagt påvirket oppkjøringen til laget og med det seriestarten. De har imidlertid kjempet på med det de har og levert hyggelige resultater i treningskampene og ikke gjort seg bort i serien heller. I Stavanger ble det som forventet tungt, mens de hentet opp igjen 0-2 mot Comet og skaffet sudden. Sist ble resultatmessig jevnt mot Sparta og man var med helt inn. De kommer til å kjempe godt her også

Ønsker seg 60

Ja, minutter altså! Mot Sparta leverte Storhamar meget solid i to perioder og var klart bedre enn Sparta. I tredje ble det litt for mye utenom-faglig og det hele sprakk opp litt. Nå ønsker trenerne seg en hel god kamp og ikke minst en fortsettelse av effektiviteten både i fem mot fem og overtall som ble vist fram der. Det er enda tidlig på sesongen og mye som skal sette seg før man er skikkelig godt i gang, men det er mye som går i riktig retning. Nå gjelder det bare å levere det stabilt framover og reprodusere gode prestasjoner. Et tett kampprogram er bare fint på den måten nå!

Gamle kjenninger

Denne sesongen har Ringerike satset på Hamar-gutten Mathias Arnkværn som førstekeeper. Han har en kamp for Storhamars a-lag tilbake i 21-22 og den kom nettopp mot Ringerike! Håkon Engh har allerede vært i Hønefoss-klubben noen sesonger nå og har fått selskap av SIL-kjenningene Mikael Dokken og Marcus Rønning denne sesongen! For Kenneth Pappalardo blir det også litt spesielt med kamp mot gamleklubben.

Pucken droppes 18.30 og billetter finner du i appen som vanlig. Vi ses vel da?