Cangelosi klar for Storhamar!

Storhamar Hockey har i dag signert senteren Austin Cangelosi (29) på en toårskontrakt! Han er godt kjent i EHL etter fem sesonger i Lillehammer og Stjernen. I den senere tida har han spilt i CBR Brave i Australia.

I løpet av sine fem sesonger i Norge har Cangelosi produsert 264 poeng på 217 kamper. Klubben er veldig fornøyd med å ha landet denne signeringen og er klare på at han blir en viktig brikke i laget: -Han er en produserende spiller og en som kjenner norsk hockey godt. Hans fremste varemerket er farten på skøytene. I tillegg er han en sterk dropper og scorer bra med mål i tillegg til å servere medspillerne. Dette var en spiller Petter Thoresen hadde et stort ønske om å få inn i laget!

Austin gleder seg også til å spille i gult og blått og har følgende kommentar til overgangen: -Jeg ser fram til å spille for Storhamar de neste årene. Jeg gleder meg veldig til å spille med det fantastiske publikummet her i ryggen, heller enn mot meg! CC Amfi er den tøffeste bortebana i Norge med den store isen og den fantastiske atmosfæren som er her, jeg håper virkelig vi får til noe bra sammen! Dessuten kjenner jeg flere av gutta godt fra før og er god venn med Trym Gran. Det skal også bli veldig gøy å spille med (Andreas) Martinsen og Sverre (Rønningen) igjen. Så håper jeg avslutningsvis at jeg får spille sammen med Patrick Thoresen. Han har vært vanskelig å spille mot hele vegen og håpløs å møte på dropp, så jeg håper virkelig vi blir lagkamerater!

Du kan lese statistikken til Austin her