CHL-kampene er klare!

Oppsettet for høstens CHL-kamper er nå klart! Det viser at Storhamar starter med to hjemmekamper første kamphelga og at den meldte masse-utreisen til Karlstad skjer i midten av oktober!

Det første først: Storhamar starter hjemme når ZSC Lions kommer på besøk torsdag 5. september, mens Fribourg-Gotteron tar turen til CC Amfi den påfølgende lørdagen. Uka etter drar de gule og blå til Sveits for å møte Genéve-Servette, ikke i Genéve, men i Visp et par timer unna! Den kampen går torsdag 12. september og bare to dager senere er det duket for ny hjemmekamp da det svenske storlaget Växjö Lakers kommer til Hamar.

To runder spilles i oktober og byr på to bortekamper for Storhamar.  Onsdag 9. oktober besøker de Lausanne, mens tirsdag 15. oktober blir datoen for den svært interessante bortekampen mot Färjestad i Karlstad! Vær obs på at turen til Lausanne betyr at EHL-kampen mot Stjernen som skulle gått 10. oktober blir flyttet til 17. desember!

Informasjon om reise til Karlstad kommer innen kort tid, for informasjon om reiseopplegg til Sveits kontakt TravelBakery v/Johnny Kjeverud på johnny@travelbakery.no eller telefon 458 05 860