Deilig å slå Oilers

Andreas Martinsen spilte en veldig god kamp da Stavanger Oilers ble beseiret med 2-0. Vi fikk noen ord med ham etter kampen.

Framgang fra sist

– Jeg synes vi spiller en stabil kamp. Vi møter en av favorittene, og vi spiller en veldig god kamp defensivt. Det er en lang sesong, men det er viktig å få en god start.

– Egen innsats da, hvordan vil du beskrive den?
– Jo, det var også bedre enn mot Stjernen. Da synes jeg at det var mye halvveis for min egen del. Det henger kanskje sammen med at det har vært en lang sesongoppkjøring. Jeg trives i rekke med Berglund og Rønnild. Vi finner hverandre bedre og bedre, og kjemien blir også bedre. Vi kommer bare til å bli bedre og bedre utover sesongen, smiler Storhamars nummer 27.

– Bra stemning

– Hvordan er det å spille en sånn toppkamp, foran cirka 3600 tilskuere?

– Jo, det er gøy det. De lager god stemning i hallen. Vi ute på banen får ekstra energi av supporterne. Det var gøy å spille her i fjorårets sesong også, med Vålerenga. Men, jeg er glad jeg har supporterne her med meg, og ikke mot meg nå.

– Kampene kommer tett, det er ny match om 2 dager, borte mot Lørenskog. En helt annen type kamp enn i kveld?

– Ja, helt klart. Det er annerledes å møte Lørenskog enn Oilers. Det er tross alt litt forskjell på kvaliteten på lagene i serien. Når det er sagt, så er det ingen lette kamper i serien, så vi er forberedt på en ny tøff kamp. Vi må ut og gjøre jobben igjen, avslutter Andreas Martinsen.