Derby med litt ekstra

Mjøsderbyer er alltid litt spesielle og torsdag blir det litt ekstra både for lag og spillere!

Både Storhamar og Lillehammer har åpnet sesongen på fortreffelig måte. Nå møtes de for første gang i en offisiell kamp denne sesongen. For tre spillere i gult og blått blir det litt ekstra spesielt å møte gamleklubben.

Høstens overraskelse

Forventningene til Lillehammer var lave før seriestart. Forrige sesongs kollaps gjorde at opplendingene måtte starte litt på bar bakke og bygge nytt. Det nybygget har fått en pangstart og de røde og blå har så langt vært seriens utropstegn og overraskelse! Med en nytent Alexander Reichenberg i spissen har de plukket poeng jevnt og trutt og klatret opp på en fin fjerdeplass etter den første runden med kamper. Senest i helga ble Sparta slått 2-0 hjemme i Eidsiva Arena i en kamp som var meget solid. Mot lagene helt i toppen har det imidlertid gått litt tyngre for dølene med stortap mot VIF og Oilers. Det er neste steg som skal forseres for dem og vi vet akkurat hva de er i stand til med Storhamar som motstander!

Har funnet måter

Lørdag spilte Storhamar nok en jevn kamp på bortebane. Nok en gang fant de målet mot slutten som sikret poengene. De har vært gode til det denne høsten, finne måter å vinne på. Det har ikke alltid vært rått imponerende, men gjerne akkurat nok. Her møter de en heltent motstander med god selvtillit og som er godt organisert. Det vil kreves ei real arbeidsøkt og fullt fokus i begge ender av isen.

Første møte

Det blir som sagt ekstra spesielt for noen av Storhamar-gutta her. For Andreas Martinsen, Sverre Rønningen og antakelig Trym Gran (satt på benken sist) blir det det første mjøsderbyet i gult og blått. Litt spesielt blir det også i forhold til at de to lagene møtes igjen om ei drøy uke i Hockey Classic.

Dette blir faktisk den siste hjemmekampen til Storhamar på nesten en måned, så her anbefales det å henge frampå og få med seg det! Pucken slippes 18.30 og som vanlig finner du billetter i appen!