Derbylørdag!

Lørdag ettermiddag er det klart for sesongens femte og siste mjøsderby i seriesammenheng. Storhamar tar turen til seters på jakt etter en ny seier, men som vanlig ventes tøff motstand fra de lokale!

Vanskelige for både seg selv og andre

Etter en kanonstart på sesongen har det gått tyngre for Lillehammer etterhvert. I den senere tida har de tatt seg opp prestasjonsmessig og plaget alle de har spilt mot, men fått såre lite betalt for det. De har hatt det med å starte kampene bra, men ikke klart å dra det helt i land den siste tida. Mot Lørenskog for ei uke sida ble 2-0 til 3-4 etter overtid hjemme. Torsdag leverte de en kanonstart i Sarpsborg og ledet 3-0 før de ble hentet inn igjen og tapte på sudden igjen. Det har vært flere sånne historier gjennom sesongen også, så det gjelder nok for Storhamar å være på fra start og nekte dem den starten for å ikke få problemer.

Maskina maler på

Torsdag løsnet det endelig ordentlig mot Stjernen. Kampen liknet de foregående møtene, men denne gangen fikk man satt puckene i mål. Det har vært litt samme historien mot Lillehammer. Litt flere mål, men resultatene har vært jevne hele vegen. I romjula måtte det straffer til før man fikk dratt det over linja. Lillebror fra motbakkebyen blør alltid litt ekstra mot storebror fra innlandshovedstaden, så det blir ikke noe gratis denne gangen heller. Med seriegull i sikte og en mulig rekord et par kamper unna skulle det ikke stå på motivasjonen!

Møt opp tidlig!

Lillehammer IK har henvendt seg til oss og bedt oss oppfordre våre tilreisende fans, som vi som vanlig venter det blir en del av i Eidsiva Arena, om å møte opp tidlig. Dette er fordi det er en god del andre aktiviteter på Stampesletta i tillegg til hockeykampen, så det er utfordringer i forhold til parkering. I tillegg skal trotjeneren Stein Tore Bakken hedres og få drakta si i taket, så det er ventet en god del folk på selve kampen også!

Kampstart er 15.30 (merk tida) og billetter er tilgjengelig i Lillehammer sin app. Om du ikke har mulighet til å ta turen seks mil nordover og litt oppover så kan du se kampen på TV2 Sport 2 eller TV2 Play!