Det blir en toppkamp

Tabellen viser at det er nummer en mot nummer fire og at avstanden i poeng er hele 22 i Storhamars fordel. Likevel får man en følelse av skikkelig toppkamp når disse to braker sammen. Sparta har nemlig våknet for alvor etter en svak start og de siste 15 kampene har disse to sanket flest poeng i ligaen!

Har funnet formen

Sparta hadde en overraskende svak start på sesongen og havnet godt bak topplagene de par-tre første månedene. Nå har imidlertid Sjur Robert Nilsens gutter våknet for alvor og har meldt seg på i medaljekampen! Siden forrige møte med Storhamar har de vunnet åtte strake kamper og er bare fem poeng bak Stavanger Oilers på tredjeplass. I den rekka har de blant annet slått Vålerenga hele 5-1 på Jordal og Stavanger 2-1 etter straffer hjemme. Den eneste skalpen de mangler i samlinga er Storhamar og det vil de garantert være interessert i å gjøre noe med på lørdag!

Revansjelyst

Nå ble det til slutt seier mot Ringerike også, den femtende strake for de gule og blå. Likevel var det ingen som var noe i nærheten av fornøyd med prestasjonen etter å ha kastet bort 2-0 i sluttminuttene i en kamp som burde ha vært avgjort lenge før. Det var en tankevekker, en alarm, som alle hørte. Det nytter ikke bare å skli inn til seire mot noen og med kun ett poeng tapt må det sies å ha vært en relativt billig lærepenge. Reaksjonene i etterkant viste også at man var fullt klar over hvor landet lå og man kan forvente et topptent SIL her.

Ny shop og kiosk

Utafor isen har vi noe spennende å by på. Ombygginga av SIL-shop i vrimlearealet under hovedtribuna er ferdig og klar for gjenåpning sammen med en ny kiosk! Shopen har flyttet opp en etasje, mens det på grunnplan har blitt en ny kiosk som vil gjøre at det går enda raskere å handle i pausene! Kom innom og sjekk ut de nye fasilitetene!

Kampstart her er 16.00, mens dørene og barene åpner en time før. Billetter finner du i appen, vel møtt!