Det blir heftig!

Det er oransje farevarsel for hockeydrama på Jordal Amfi lørdag! Da barker de to beste lagene i serien sammen i en kamp som vil få stor betydning for den videre utviklingen av sesongen. Med historikken i bunnen og et utsolgt Jordal Amfi blir dette en av sesongens store høydepunkter!

Skadet dyr

Vålerenga fikk ingen god oppkjøring til klassikeren. Torsdag kveld tapte de klart borte mot Sparta og tapte ytterligere terreng i kampen om førsteplassen. Det vil Storhamar få merke her, de vil møte et desperat hjemmelag som vil gå ut i hundre og være intense fra første dropp. Det vil bli skikkelig kok på den lille isen i Oslos hockey-storstue. Vålerenga vil nok føle at de MÅ ha tre poeng her og det vil garantert vise seg. Det bor mye rutine i dette mannskapet og de har vært gode på egen is, så de er klare på hva som skal til. De kommer til å være klare når pucken droppes!

Et siste hinder

Storhamar har oppnådd det aller meste de har prøvd på denne sesongen, men ett hinder gjenstår: Å vinne på Jordal! Nå har de bare hatt en mulighet tidligere, men det ble da også lagets hittil siste tap denne sesongen. Også de kommer til å være heltent for oppgaven, de gamle krigshestene i laget har skrapet utålmodig med hovene ei ukes tid allerede. De vet at de har sjansen til å vinne et avgjørende slag her, skaffe seg et overtak som vanskelig lar seg innhente. De har selvtillit, de har tru og de har satt seg i en posisjon hvor de kan slippe ned skuldrene litt. Så vil selvfølgelig tabellen være en subsidiær greie i det hele. Denne kampen vil leve sitt eget liv og seier over rivalen veier like tungt i øyeblikket som helheten.

Debut?

Maxim Trépanier ankom Hamar på torsdag og om papirarbeidet er i orden kan canadieren få sin Storhamar-debut her. Med litt skader og et par det er usikkerhet rundt i tillegg på løpersida kan det være perfekt for Storhamar nå. For en start han eventuelt vil få!

Kampstart på Jordal Amfi er klokka 16.00 og om du ikke er så heldig å ha fått billett ser du kampen på TV2 Sport2 eller TV2 Play. Ta gjerne turen innom O’Learys hvor det helt sikkert blir flere som er ute i samme ærend! Her på sidene vil du selvsagt også få oppdateringer og rapport fra kampen!