Det smeller på direkten!

Vi har kanskje hengt bort dressen og vasket champagneglassene, men på isen er det duket for et skikkelig nyttårsfyrverkeri på etterskudd! 2024 starter med et realt toppoppgjør i bankboksen i Stavanger!

Plaget, men sterke

Stavanger Oilers har ikke gnistret i den senere tida. De har slitt voldsomt med skader og spillet har ikke villet gli for de regjerende norgesmesterne. Likefullt har de funnet måter å vinne på og holdt kontakten med lagene foran på tabellen. Dagen før nyttår måtte de imidlertid strekke våpen i Sparta Amfi. Tross at ei lang skadeliste ble enda lenger da Henrik Holm måtte forlate isen tidlig og de havnet under 1-0 viste Anders Gjøses gutter god moral og fikk med seg et poeng som fort kunne vært både to og tre. Hvordan skadelista ser ut her vet vi nok ikke før omtrent pucken slippes, men Storhamar kommer til å møte et desperat hjemmelag. Med seier henger de seg på lagene i toppen, med tap begynner luka å bli stor. Det er en kamp de nok vil føle de bør vinne.

Må bli bedre

Petter Thoresen var klar etter romjulskampene: Vi må spille bedre! Tross at seierene har kommet på rekke og rad har ikke alle prestasjonene vært helt som ønsket og det vil selvfølgelig en trener måtte adressere. I DNB Arena vil laget få sin tøffeste test på ei god stund og full skjerping vil kreves. Også Storhamar har slitt med fravær den siste tida. I førsterekke på grunn av U20-VM, men også et par skader. Det meste tyder på at man stiller med det samme mannskapet her som i romjulskampene. For å fortsette nyttårskveld-temaet så må lakkskoa legges vekk og arbeidstøyet på. Om historien fra før i sesongen gjentar seg kan det fort bli overtid også!

Godt tak på Oilers

Forrige sesong slet Storhamar voldsomt mot Stavanger og tok sine første poeng mot dem først i det femte oppgjøret. I år har det vært motsatt og Storhamar har vunnet tre av tre! Det har imidlertid vært voldsomt jevnt og etter en tomålsseier i første oppgjør har de to neste gått til sudden og straffer! Målrikt har det også vært, så om det fortsetter kan det bli riktig så severdig dette her!

Pucken slippes klokka 19.00 og om du ikke er på tur ser du kampen på TV2 Sport1 eller TV2 Play!