-Det stemmer ikke helt for oss

Stefan Espeland fikk endelig sin første scoring i Storhamar-trøya. Vi intervjuet ham etter en kamp tidligere i sesongen også, i samme anledning. Den scoringen mistet han i etterkant.

– Glipper for ofte

– Forrige gang vi intervjuet deg, og gratulerte deg med første scoring i Storhamar-drakta miste du den i etterkant. Den i dag kan ingen ta fra deg?

– Ja, det stemmer det. Salsten er sleip altså, ler Storhamars nummer 71.

– Men kveldens scoring kommer til å bli stående. Gøy endelig å få den.

– Fra tribunen virket kveldens match litt rotete, er du enig i det?

– Det ble litt rotete, ja. Vi kom ikke opp på vårt beste nivå. Det glipper litt for ofte for oss flere steder, og det stemmer ikke helt. Vi er lenge avhengige av en god Trym Gran bakerst. Vi vet hva Frisk kommer med, likevel gir vi dem for mye plass, og vi mister ofte pucken på vei framover i banen, sier Stefan Espeland.

For dårlig i overtall

– I første perioden fikk dere flere muligheter til å spille i overtall, uten at det fungerte veldig bra?

– Det er sant. At vi ikke får scoring før vi spiller 5 mot 3 er for dårlig av oss. Vi er ikke aggressive, og tydelige nok, og vi finner ikke hverandre godt nok.

– Det har vært 12 dager siden forrige match, har dere trent hardt i den perioden, og er dere tunge i beina?

– Jeg får svare for meg selv bare, men jeg er ikke tung i beina. Vi hadde 3 dager fri på slutten av forrige uke, så vi har sluppet opp tidsnok på treningen føler jeg.

– Ny match allerede om 2 dager, da mot Stjernen her på hjemmebane, hva tenker du om den?

– Deilig at det er kamp igjen så fort. Stjernen er også et sånt lag som kan straffe oss hvis vi ikke er helt på topp. Vi må være skarpe i den matchen, avslutter Stefan Espeland