Det tok av!

Søndag kveld ble det klart at Storhamar kunne bli seriemester kastet klubben seg rundt for å gjøre fest ut av den potensielle avgjørelsen torsdag. Nå ligger det an til mætt fjøs og dobling av publikumsrekorden mot Comet!

Snudde seg på hælen

Kamp mot tabelljumboen to dager før storkampen mot Vålerenga er gjerne ikke forbundet med det helt store publikumsoppmøtet. Med seriegull i potten ville klubben gjerne gjøre litt mer ut av det og slengte seg rundt med en god idé. Siden det spilles om det niende gullet skulle det koste ni kroner å gå inn. Vi kan trygt si at det var en kjempesuksess, for utover kvelden begynte billettene å fly ut i NM-finaletempo!

Mot dobling av rekorden

Da Storhamar møtte Comet første gang denne sesongen møtte 2463 tilskuere fram. Det i seg sjøl var ny rekord mot haldenserne men nå ligger det an til mer enn dobling av denne igjen! I rekken med rekorder Storhamar har satt denne sesongen er den kanskje ikke den største, men oppsiktsvekkende nok til å nevnes. Det kan bli første gang med «mætt fjøs» i en kamp som ikke er en toppkamp!

Møt opp tidlig!

Billettansvarlig i Storhamar Hockey, Suzanne Sagerud, er overveldet over responsen på stuntet. – Vi hadde håp om at det kanskje kom noen fler enn normalt, men dette er overveldende. Vi kan jo fort ende opp med flere mennesker på denne kampen enn på storkampen mot Vålerenga på lørdag! Hun ber også instendig om at folk møter opp tidlig da det vil bli voldsomt trøkk i billettkontrollen om alle dukker opp rett før kampstart og understreker en ting til: – Om vi vinner denne kampen vil vi ikke få utdelt medaljer denne gangen, vi kommer tilbake med klar beskjed om når dette blir, forteller hun!

-Den ekte hockeytown viser seg igjen

Storhamarback Adrian Saxrud Danielsen gleder seg voldsomt til å spille foran et slikt publikum. – Det er helt rått! Den ekte hockeytown viser seg igjen og igjen! Det viser at mange bryr seg om Storhamar og at det å kunne vinne et seriegull er stort. Han forteller også at dette er med på å tenne spillerne ekstra og at det legger grunnlag for en bra kamp!

Det beste tallene

Sesongens høyeste tilskuertall er 6123 satt i Würthkampen mot Vålerenga 5. desember i fjor. Om denne rekorden ryker nå er foreløpig usikkert, men slettes ikke umulig med en sånn respons. Det er opp til deg som ikke ennå har kjøpt billett!

Dette er rekordene mot de forskjellige lagene gjennom tidene:

Comet: 2475 (2023-24)
Frisk Asker: 6498 (2018-19)
Lillehammer: 7001 (2017-18)
Lørenskog: 6004 (2016-17)
Ringerike: 3269 (2018-19)
Sparta Sarp.: 6133 (2016-17)
Stavanger: 7384 (2022-23)
Stjernen: 6162 (1994-95)
Vålerenga: 7405 (2003-04)