Dyret våknet i tide!

Det som lenge var en ganske trå affære fikk en pangavslutning da Storhamar fikk fart på greiene de siste fem minuttene. 1-3 ble til 4-3 i løpet tre og et halvt minutt med svært effektiv hockey!

Småslapp start

Det kunne nok virke som de frammøtte var mer tent enn de på isen i starten. Visst styrte og dominerte Storhamar, men det ble litt lite eksplosivitet i de avgjørende øyeblikkene. Spesielt i overtall ble det litt for innviklet og gikk litt sakte.
ANNONSE

Lillehammer sto godt i mot og hogg til da de fikk muligheten. Det gjorde de etter snaue åtte minutter da en feilpasning ble snappet opp og Meyer kunne klinke inn ledermålet for gjestene. Storhamar hadde sine store sjanser også, men det ble med to stolpeskudd som nærmeste.

Rønningen kvitterte

Frustrasjonen begynte å bre seg litt blant folk og fe da Storhamar fortsagtte å presse på, enda hardere til tider også, men målene ville ikke komme. Det ble rett og slett mer og mer en typisk Lillehammer-match. De røde lå lavt og de gule og blå skulle spille seg helt inn på mål.

Det var rett nok nære på ved flere anledninger, men det ville seg liksom ikke helt i avslutningene. Ikke før halvannet minutt gjensto skulle det lykkes. En fin pasning fra Andreas Dahl ble styrt videre av Bryhnisveen og til Rønningen som hadde tatt turen fram fra backplassen. I sin første kamp mot moderklubben puttet han pucken pent i mål.
Pangavslutning

Det var i ferd med å bli en fryktelig grå kveld i CC Amfi. Tredjeperioden startet mye mer åpent og Lillehammer fikk mer trua på det. To kjappe mål med seks og fire minutter igjen fikk minnene om fjorårets oppgjør i CC Amfi. Så våknet dyret.

Storhamar svarte nesten umiddelbart da Rønningen ble tomålsscorer på et langskudd som hoppet mellom beina til keeper og over streken. Da gjensto fem minutter og Storhamar fikk opp intensiteten og dampen litt skikkelig. Martin Johnsen benyttet anledningen til å presentere seg for hjemmepublikum med en herlig variant og avslutning på backhand helt oppe i krysset! Nå var Lillehammer på hæla og punktum ble satt halvannet minutt før slutt da Kenneth Pappalardo sendte en fin pasning fra bak mål til en umarkert Andreas Dahl som satte seiersmålet!

Kampfakta:

Storhamar – Lillehammer 4-3 (0-1, 1-0, 3-2)
CC Amfi, 1132 tilsk.

1. periode:
0-1 (7.37) Jeppe Meyer (Uass.)

2. periode:
1-1 (38.34) Sverre Rønningen (Marcus Bryhnisveen, Andreas Dahl)

3. periode:
1-2 (52.44) Adrian Ellingsen (Vegard Fredriksen, Gabin Ville), 1-3 (54.40) Christian Fosse (Ville, Fredriksen), 2-3 (55.08) Rønningen (Uass.), 3-3 (57.42) Martin Johnsen (Uass.), 4-3 (58.30) Dahl (Kenneth Pappalardo)

Skudd: 36-18 (13-4, 17-4, 6-10)
Dommere: Tor Olav Johnsen og Espen Olsvik
Utv.: SIL 4 x 2 min.  LIK 4 x 2 min