Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

En nøkkelkamp

Torsdag er det duket for toppkamp mot Stavanger som vil ha føringer på mangt og mye i sesongavslutningen. Bamsekamp er det også!

Etter helgas nærmest perfekte serierunde har Storhamar hoppet opp på andreplass på tabellen. Med seier her kan de både sikre den litt og få heng på gullet i innspurten. Isolert sett ville det heller ikke vært ugunstig å få en seier over Stavanger før sluttspillet.

Lukter gull

Stavanger har vært i kalasform den siste tida. Med sju seire på rad og kun ett tap på de siste 16 har de tatt tak om førsteplassen. Denne uka ser de for seg å kunne slå knockout på resten med seire mot Storhamar og Vålerenga. Maskina er godt oljet nå og ruller på. Ikke alltid rått imponerende, men solid og trygt.

På et bra sted

Storhamar på sin side er også på et ålreit sted formmessig. Her har det blitt fem strake seire og poeng med fra de siste åtte. De siste femten rundene er det bare de gule og blå som har vært i nærheten av å følge poengsankinga til Stavanger. Ankepunktet har vært nettopp kampene mot de. Bra spill til tross har det blitt lite uttelling av det. Nå har de endelig muligheten på egen is igjen og er innbitt bestemt på å få det siste lille til å klaffe slik at noen av de mange sjansene faktisk kan omsettes i avgjørende scoringer.

Bamsekamp

Om ikke toppkamp alene er nok så er det et annet viktig element på plass på torsdagskvelden også. Det er nemlig duket for årets bamsekamp hvor det skal selges teddybjørner som kastes på isen til inntekt for barneavdelingen på Elverum sykehus!

Kampen starter 19.00. Billetter finner du som vanlig i appen!

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

Finale. Punktum.

Storhamar leverte en eminent bortekamp på Jordal og sikret finalebilletten med egentlig langt større margin enn 2-1 som sluttresultatet ble! Eskild Bakke Olsen ble dagens mann med begge målene for SIL!

Les mer
Nyheter

I en god posisjon

Storhamar er en seier unna finale og har to kamper å gjøre det på. Det kan ordnes allerede onsdag, men da må trenden brytes!

Les mer

Alle nyheter

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.