En nøkkelkamp!

Storhamar har funnet en måte å vinne to svært jevne kamper, men er bare halvveis til målet. Onsdag kommer kanskje den viktigste kampen i denne serien til nå. Med seier vil de ha halvannet bein i finalen, med tap vil alt være åpent igjen. De to første kampene har vist at marginene er små, her må hjemmebanefordelen utnyttes og vi trenger DEG til å hjelpe oss!

Hva skjer nå?

Frisk er neppe kjempemisfornøyd med spillet i de to første kampene. Det er nok derimot en del frustrasjon over at de ikke har fått med seg noe fra to jevne kamper som de til dels har hatt på gaffelen og at de nå er presset til å vinne. Måten avgjørelsen falt på sist kan nok fort også merkes, men det kan også slå begge veger. Frisk har en rutinert gjeng med spillere som har vært med på litt av hvert før, de vet at de like gjerne kunne ledet 2-0 i kamper og de vet at de har det som skal til for å ta en seier på Hamar og gjenopplive serien. De kommer til å være klare, så gjelder det å få med seg resten av laget.

Må nullstille

Selve suksessformelen i sluttspill er å begynne på nytt hver kamp. Om det har blitt seier eller tap er det å begynne med blanke ark en forutsetning for suksess. Selvfølgelig tar gutta med seg selvtillit og godfølelse, men det er også alt. Det er uansett nok å jobbe med også for Storhamars del. Selv om de har vunnet to av to kamper så langt er det ting man ikke er spesielt fornøyd med og seirene har sittet langt inne i begge kampene. Også de har et svært rutinert mannskap som kjenner mekanismene og hva som er av både farer og muligheter. Storhamar kommer også til å være klare.

Bli med å hjelpe oss!

Den store hjemmebanefordelen er å ha et stort og godt publikum i ryggen. Det trenger vi også her i det som tegner til å bli den viktigste kampen i serien! Når det gjelder publikum har Storhamar den største fordelen av alle i ligaen og vi trenger hver og en av dere til å være med og presse pucken over streka!

Pucken slippes klokka 19.00, dørene og alle innenforliggende herligheter åpner klokka 18.00. Billetter finner du i appen, da ses vi!!