Endelig hjemme igjen!

Etter fem bortekamper på rappen og ei landslagspause på toppen så er det endelig tid for hockey i CC Amfi igjen! Fire uker etter sist vi kunne samles er det endelig tida inne igjen! Torsdag kommer Frisk Asker på besøk og lørdag er Stjernen gjester.

Hockeysultne

Det var nok godt med ei pause fra kamper etter en intens høst, men nå er gutta veldig klare for å komme i gang igjen. Tapet mot VIF i siste runde før pausa har irritert og revansje er ønsket. Nå har de trent godt, hatt litt fri og er klare for å ta tilbake førsteplassen på tabellen!

Kindl er tilbake!

Den siste brikken vi har ventet på i årets lagbygge er endelig på plass! Jakub Kindl kom til Hamar i helga og er i full gang på trening. Han er spilleklar til torsdag og vil etter alle solemerker være med i den kampen. Bli med og ønsk ham velkommen tilbake!
En viktig periode

Serien har begynt å sette seg og en trio av topplag har begynt å utkrystallisere seg. Mellom nå og jul skal det spilles 10 serierunder. Det betyr 30 poeng å spille om, inkludert et par møter med de nærmeste utfordrerne. Ingenting blir avgjort, men det må vinnes for å være med og en god uttelling her betyr et godt utgangspunkt.

Nyvinninger

I tida framover vil det bli en del nyvinninger å finne i forbindelse med hjemmekampene. En ny supportershop er under oppbygning og den andre biten som har vært godt dekket i pressen er også under oppseiling!

Vi ses da?

Frisk-matchen på torsdag starter 18.30, mens Stjernen-kampen lørdag starter 16.00. Billetter finner du i appen. Det skal bli godt med litt hockey igjen, ikke sant?