Endelig hjemmekamp igjen!

Etter to bortekamper på rappen og nesten fjorten dager siden forrige kamp på egen is er gutta tilbake! Torsdag er det duket for mer hockeymoro på Hamar når Stjernen kommer på besøk!

Stjernen i gryende form

Sesongen ble ikke akkurat det man hadde håpet i Fredrikstad. Det har variert for mye for de røde og hvite og det eneste de realistisk har å kjempe om er femteplassen. Lykken i hockeyen er dog at alt skal avgjøres helt til slutt og sånn sett er en formstigning inn mot sluttspillet ikke å forakte. Stjernen har vist at de er på gang den senere tida med fire seire på de fem siste og en delt tredjeplass på formtabellen. Likevel må det sies at det har svingt også for dem. Fra en meget sterk borteseier mot VIF i romjula og en bunnsolid 3-0 på Lillehammer på nyåret til «vill vest»-oppgjøret borte mot Lørenskog som endte 8-7 i deres favør etter sudden death. Dette Stjernen-laget ser ut til å trives aller best når de kan frustrere motstandere som har pucken mest og satse på kontringer. Alle kampene mellom dem og Storhamar har vært jevne resultatmessig denne sesongen, det kan fort bli det igjen!

En kamp av gangen

For hvert poeng Storhamar tar vil de være ett lite steg nærmere seriegullet. Laget har satt seg i en veldig fin posisjon og har skaffet seg ei solid luke på tabellen med 11 kamper igjen å spille. Dette er en tankegang laget og trenerne ikke vil være med på selv. Det er en kamp av gangen som gjelder og ingenting annet. Helt rett også, for så fort en blir fornøyd med det en driver med og anser ting for avgjort blir det fort problemer av det. Stjernen er, som nevnt, ei lita nøtt for dette laget. Selv om det har blitt fire av fire seire så langt har det vært ett mål om å gjøre i tre av dem og to i den siste. I den siste måtte sudden til for å få en avgjørelse. Jordal-karamellen må være ferdig fordøyd nå, for alvoret er langt fra over!

Første ukedagskamp hjemme på lenge

Ikke siden møtet med Vålerenga 5. desember har Storhamar spilt hjemmekamp i uka. Da er det på sin plass å melde om at tilbudet er det samme hva gjelder servering som om det var en lørdagskamp. Hallen og resten av tilbudet åpner en time før pucken droppes!

Og den droppes som vanlig 18.30 og billetter finner du i appen! Da ses vi da?