Endelig starter det!

Søndag ettermiddag begynner sesongen på ordentlig. Da kommer Stjernen på besøk til CC Amfi for kamp om de første tre poengene!

Som med alle store merkedager i årshjulet er det både høytidsstemning, glede og spenning men føler på når hockeysesongen endelig drar i gang på alvor. I halvannen måned har man forberedt seg, trent, bygd lag og relasjoner. Søndag kommer de første svarene på hvordan det vil bli!

Offensive Stjernen

De siste sesongene har Stjernen reist seg fra å være et lag som kjempet i bunnen av tabellen til å være med «oppi der». Et offensivt fyrverkeri med spillere som både har utfordret om og vunnet skytterligaen. Offensivt ser de sterke ut også denne sesongen. JJ Piccinich og Austin Cangelosi er med videre og har vist seg godt fram i treningskampene. I år får de med seg Colin Spaberg Olsen og de har vært meget produktive også i treningskampene. Ekspertene har de nede på femte-, sjetteplass, men treningskampene har vist at man skal se opp for de røde og hvite. Vi nevner 5-1 og 6-2 mot VIF som eksempler på hva de kan få til.

En god start er viktig!

Forrige sesong startet Storhamar variabelt og fikk vel egentlig ikke skikkelig sving på sakene før advent. Veien til seriegull ble akkurat litt for lang og noen få poeng til fra start hadde utgjort den store forskjellen. Nå er det et mer satt system, tross en god del nye spillere. Den siste treningskampen viste veldig godt at man var på vei mot noe. Nå er det andre boller og kamp om poeng. Da må man være på og med fra start og sørge for at ikke for mange poeng glipper. Gutta melder seg klare og gleder seg til å komme i gang!

Endelig!

Kveldene har blitt mørkere, temperaturen har gått ned og stadig flere gule blader ligger på bakken. Det begynner å lukte hockey nå! Gule og blå hjerter har gledet seg lenge, endelig skal vi tilbake til hallen og kjenne på det igjen. Kjenne på den gode følelsen av fellesskap, spenning og forhåpentligvis glede! Kan dette være året Storhamar klatrer til topps igjen? De første svarene får vi søndag ettermiddag. Da kjører vi på da, både på isen og tribuna!

Pucken slippes 17.00, men det anbefales å være tidlig ute. Dørene åpner 16.00 og om du ikke har gjort det ennå så er det bare å stikke innom appen og kjøpe billetter!

Etter kampen er det forøvrig muligheter for å møte Martin Johnsen og Markus Stensrud i fanzone!