Feiret gullmedaljeutdeling med 28. strake!

Lørenskog ledet etter 20 minutter, men fem mål av de gule og blå sørget for mer jubel i CC Amfi! Gutta tok sin 28. seier på rad og fikk etter kampen utdelt gullmedaljene!

Lørenskog i føringen etter 1. periode:
Det ble en litt døll start på kampen fra hjemmelagets side, pasningene satt ikke helt som de skulle og bortelaget fikk perioden inn i sitt spor. Når Storhamar med noen minutter igjen av perioden fikk en mulighet i overtallet så tenkte nok mange på tribunen at nå hadde man sjansen til å få kampen i Storhamarsporet. Men et resultatløst overtall ble avløst av baklengs, i det Higson kommer ut fra utvisningsboksen snur spillet, og bortelaget kommer to-mot-èn, hvor puckfører Christensen avslutter selv og setter pucken forbi Stensrud i SIL-buret! Hjemmelaget skrudde litt på etter baklengsmålet, men får ikke hull på en het Alexander Nilsson i Lørenskogburet i kampens første tjue minutter.

Snudde kampen:

Det var et mer skjerpet SIL-mannskap som kom på isen til andre periode, og man fikk raskt roet nervene man satt med etter kampens første minutter.  Lysluggen Martin Johnsen sørget for utligningen etter 24 minutter, et skudd fra Andreas Dahl ble liggende løst i målgården, der var Johnsen frekk og fredig frempå og plasserte pucken i nota og man var like langt. Vi tok også ledelsen mot slutten av perioden, denne gangen var det sjefen sjøl, Patrick Thoresen som ble servert ved stolpen i spill fem mot tre. Kapteinen med poeng i nok en kamp på rad!

Pyntet kaka i 3. periode

Hjemmelaget kontrollerte begivenhetene i siste periode, og pyntet på resultatet tre ganger! Først var Eirik Salsten iskald alene med keeper etter at vi bryter et Lørenskogoppspill, før Peter Quenneville styrte inn sin 33. scoring for sesongen når han redigerte et Kindl-skudd i nota. Når Martin Johnsen avsluttet kampen med en lekker variant i overtall kunne jubelen bryte løs og gutta motta fortjente gullmedaljer!

Jills Blomster stod for blomstene under medaljesermonien!

Kampfakta:

Storhamar – Lørenskog 5-1 (0-1, 2-0, 3-0)
CC Amfi, 4302 tilsk.

1. periode:
0-1 (13:50) Tom Andrè Christensen (Thomas Higson, Nicolai Eliesen)

2. periode:
1-1 (24:19) Martin Johnsen (Andreas Dahl), 2-1 (29:28) Patrick Thoresen (Stefan Espeland, Jacob Berglund) PP2

3. periode:
3-1 (48:23) Eirik Salsten (Peter Quenneville, Thoresen), 4-1 (55:03) Quenneville (Jakub Kindl, Sverre Rønningen), 5-1 (58:09) Johnsen (Quenneville, Salsten)

Skudd: 50-25 (13-8, 19-11, 18-6)
Dommere: Per Gustav Solem og Owe Lüthcke
Utv. SIL 2 x 2 min, Lørenskog 6 x 2 min.