Fokus på Comet

Mens omgivelsene går og tripper og venter på storkamp på Jordal Amfi på lørdag må Storhamar-gutta ta en oppgave av gangen. Den neste oppgaven for dem er Comet i Halden ishall på torsdag. Det blir topp mot bunn og bør gå greit, men nylige erfaringer viser at det kreves konsentrasjon og respekt for å dra det i land!

Ingen walkover

Selv om Comet ligger ensomme og forlatte nederst på tabellen og har tapt 27 av de 31 kampene de har spilt i EHL-comebacket har de stor stolthet. Etter noen stygge smeller har de fått skikk på kampplanen og når de følger den gjør de det vanskelig for alle. På de tre møtene lagene i mellom har Storhamar bare en storseier og to som har blitt resultatmessig ganske jevne. Om man ser på haldensernes fem siste kamper har det vært nokså jevnt, sjøl om det har blitt fire tap. I Stjernehallen ledet de til og med 4-0 på et punkt før kreftene tok slutt og det ble tap. De kommer til å gjøre alt de kan for å gjøre det vanskelig for Storhamar også her.

Trenger uttelling

-Når du ikke scorer mål blir alle kamper jevne. Det var Petter Thoresens budskap etter hjemmeseieren mot Sparta sist. Det gjaldt også i høyeste grad da det glapp et poeng borte mot Ringerike for ei uke sida. Kynismen foran mål må opp og dette er en kamp hvor det skulle være mulig å øve litt på det. Storhamar kommer etter all sannsynlighet til å ha pucken mye og en god del og være mye i offensiv sone. Med konsentrasjon og nøyaktighet vil det kunne bli en del målsjanser også. De gjelder det å ta vare på!

Duket for Gran?

Trym Gran har vært ute av action siden før jul, men var tilbake på benken mot Sparta sist. Målvakten er naturlig nok ikke i topp kampform og det er det som kjent bare en måte å løse på. Kanskje får han sjansen allerede her!

Kampstart her er 18.30 og om du ikke trosser snøkavet og drar til Østfold ser du kampen på TV2 Play. Vi anbefaler også å legge turen innom O’Learys for å se kampen sammen med likesinnede!