– For lette baklengsmål

 

Patrick Thoresen scoret ett mål i Storhamars 6-3 seier mot Comet. Vi tok en prat med kapteinen etter matchen.

– Slipper inn for lett

– Hvordan vil du oppsummere kveldens match, Patrick?

– Jeg synes vi slet litt i starten. Vi hadde jo full kontroll spillemessig. Vi skaper også nok til å score mer enn vi gjør. Vi hadde blant annet et powerplay i 2. perioden, da kunne vi scoret 10 føler jeg. Vi er ikke flinke nok til å bruke backene våre føler jeg. 4 av de 5 første målene kommer vel av at vi bruker back, og de får puckene inn på mål, og vi har trafikk foran keeper. Vi prater jo på det før matchen, at det er sånn vi skal spille, så det er litt skuffende at vi ikke gjør mer av det. Også synes jeg vi slipper inn for lette mål. Det er for dårlig å slippe inn 3 mål i en sånn type match.

– Den prestasjonen gikk på stoltheten løs. Vi rundspilte dem i 60 minutter, og de scorer to mål på omtrent de eneste sjansene de hadde. Så ja, det var deilig å vise oss fra en bedre side i kveld.

Vålerenga neste

– Ny kamp allerede om 2 dager, da kommer Vålerenga på besøk. Hvordan ser du på den matchen?

– Jeg regner med at de er veldig revansjelystne. Vi har jo slått dem ut i sluttspillet 2 år på rad nå. Vi har jo også fått et par spillere fra dem før denne sesongen. Rivaleriet lever i beste velgående. Det er mye følelser i oppgjørene mot Vålerenga. Nei, det blir moro, og jeg håper det blir mætt fjøs.

– Er det en kamp mellom de to beste lagene i årets sesong mener du?

– Nei, jeg vet ikke helt det. Det blir jevnt i toppen. Men både Vålerenga, Oilers, Sparta og vi vil nok være oppi der, avslutter Patrick Thoresen.