Førjulstur til Asker

Det blir en siste kraftanstrengelse for gutta før ribba skal fortæres. Et Frisk i framgang utgjør motstanden i årets førjulskamp!

På rett veg

Høsten ble et mareritt for et Frisk-lag med forventninger til seg sjøl. Skader og dårlig form gjorde at de orange og svarte endte med å slite nede på tabellen heller enn å utfordre topplagene. Med folk tilbake fra skader og noen forsterkninger utenfra har det imidlertid begynt å løsne for Roy Johansens mannskap. På de fem siste kampene har det blitt fire seire og et overtidstap som fasit, det er faktisk bare Storhamar som har gjort det bedre i samme periode. I rekka finnes høydepunkter som 4-1 hjemme mot Oilers og 7-3-seier på Lillehammer. Askergutta var i aksjon også på tirsdag, da kom det første tapet på ei stund da Sparta ble for sterke i overtida.

Tøff motstander

Frisk har ikke vært noen enkel motstander for Storhamar denne sesongen. Rett nok har det blitt to seire av to mulige, men det har vært jevnt og tett begge ganger. Sist måtte de til og med ha overtid hjemme i CC Amfi for å ta det hjem. I tillegg til topp innsats vil det kreves tålmodighet og smartness fra de blågule her. Ribba vil ikke smake like godt med tap som krydder, det vil være en motivasjon i seg sjøl! Storhamar må klare seg uten noen sentrale spillere her. Markus Stensrud, Martin Johnsen og Mathias Papuga er utilgjengelige på grunn av U20-VM.

Husk romjulskampene!

Dette blir den første kampen i juleprogrammet for Storhamars del. Etter helligdagene braker det løs igjen med en tur til Fredrikstad for å møte Stjernen. Lille nyttårsaften er det endelig duket for hjemmekamp igjen da Lillehammer kommer på besøk til CC Amfi. Der blir det mye folk, så det er bare å henge frampå og kjøpe billettene dine nå!

Tilbake til torsdag så starter kampen 18.30. Vi regner med at en god del Hamarfolk tar turen nedover og SSU har tilbud til deg som vil ta buss. Om du ikke har anledning til å dra ser du selvsagt kampen på  TV2 Play!