Første besøk fra Skauen

Lørdag er det duket for den første hjemmekampen i 2024 og besøk fra Romerike. Lørenskog gjør sin første visitt på Hamar siden 2018 da de ble sendt ut i kvartfinalen. Det er en ungdommelig gjeng med mye pågangsmot som kommer for å stikke kjepper i hjulene til SIL-maskina.

Sesongens overraskelse?

De færreste hadde noen særlig tiltro til Lørenskog da sesongen startet. De fleste ekspertene hadde de på sisteplass og i hvertfall ikke noe i nærheten av sluttspill. Det unge mannskapet har imidlertid motbevist kritikerne og levert underholdende hockey i tillegg til resultatene som i skrivende stund har de på trygg sluttspillplass. De har jevnlig plukket poeng mot lagene bak seg på tabellen, men også innimellom plaget et og annet over. Som da de slo nettopp Storhamar i høst! I det siste har Steffen Thoresens lagkamerater slitt med en del skader og sett seg nødt til å låne spillere fra 1. divisjon. Likevel har de holdt det bra sammen og tapte bare 1-3 hjemme mot formlaget Sparta på torsdag.

Mer av det samme!

Storhamar startet nyåret med en kruttsterk seier i Stavanger på torsdag. Prestasjonen var flere hakk opp og nå ønsker man seg naturlig nok mer av det samme. De har smertelig fått erfare hva Lørenskog kan være i stand til og vil nødig ha en gjentakelse av den opplevelsen. Det beviste de til gagns før jul da de slo tilbake med storseier bak Metrosenteret. Siden Vålerenga og Stavanger møtes samtidig med denne kampen vil dessuten en seier gi enda større luke til en av konkurrentene. Denne kampen avslutter den andre tredjedelen av sesongen. Det begynner å spisse seg til nå!

Spillere tilbake

De siste fire kampene har Storhamar måttet klare seg uten en rekke spillere. Her er flere av dem tilbake! I førsterekke gutta som har vært med på U20-VM i Sverige. Martin Johnsen, Markus Stensrud og Mathias Papuga måtte fordøye nedrykk etter sudden death mot Tyskland, men gleder seg helt sikkert til å trekke i gult og blått igjen her! Trym Gran er også tilbake i trening, men det er foreløpig usikkert om han rekker denne kampen.

Pucken droppes 16.00 og i hallen (og barene) er det godt og varmt. Ta en tur inn fra kulda og bli med på moroa! Billetter finner du som vanlig i appen!