Første mulighet!

Søndag har Storhamar første matchball i kampen om finalebillett! Inspirert av en nær perfekt bortekamp i Varner Arena og med kaptein Thoresen tilbake ombord på skuta er de klare og tente for å slå tilbake fra hjemmetap sist. Et desperat Frisk vil gjøre det de kan for å stikke kjepper i hjula og hindre at sesongen deres er over, dette blir nok en real batalje!

Må vinne

For Frisk utgangspunktet veldig klart: De er helt nødt til å vinne, ellers er sesongen deres over. Som vi så på onsdag er de fullt kapable til det. Roy Johansen og gutta hans vil helt sikkert komme med en plan og full tenning, men må også ha fokus på disiplin og nøyaktighet. De lyktes godt med å stagge SIL forrige gang lagene møttes på Hamar, men den kampplanen krever at man ikke blir overivrige.

Alltid vanskelig å stenge

Fredagens kamp var fort vekk den beste Storhamar har spilt i sluttspillet så langt. Nå gjelder det bare å dra med seg det beste fra den over til hjemmebane! Som for Frisk er det tålmodighet og nøyaktighet som kreves også fra dem, holde fokus på arbeidsoppgavene og ikke se lenger fram enn neste bytt. Det å skaffe seg den fjerde seieren er som regel en tøff affære med en desperat motstander i ansiktet og hvor det er fort gjort både å bli for ivrig og for forsiktig. Her får laget et kjempeløft med at Patrick Thoresen er tilbake fra karantene, han er en som kan dette spillet og som garantert er revansjelysten!

Supersøndag!

Idrettsbyen Hamar viser seg fra sin beste side denne søndagen! Klokka 17 spiller HamKam sin første hjemmekamp for sesongen da Molde kommer på besøk til Briskeby før Storhamar spiller semifinale klokka 19.15 (merk tida). Det vil dermed være mulighet for å få med seg to av de største happeningene byen har å by på samme kveld. Her er det bare å ta fram to skjerf og heie fram lagene våre!

Kampstart er altså klokka 19.15, dørene og alle andre herligheter åpner en time før. Billettene flyr ut, så det er bare å kaste seg over appen og handle!