Frisk Asker neste!

Endelig hockey igjen, endelig hjemmekamp igjen. Gutta er klare, alt ligger til rette for en trivelig torsdagskveld på Hamar Vest! Topp-plasseringen røk før pausa, nå skal den gjenvinnes!

Lys i tunnelen

Frisk Asker har hatt en fryktelig tung høst. Et skademareritt av dimensjoner ingen kan huske å ha sett har rammet de orange og svarte i sesongens første to måneder. På det meste har nesten halve laget manglet. Poenghøsten og tabellposisjonen har selvsagt vært preget av dette, men nå ser det endelig ut til å begynne å løse seg litt for dem. I den siste kampen før pausa tok de en fin hjemmeseier mot Sparta og nå skal flere av de skadde spillerne være på vei tilbake.

Går for revansje

I en ellers praktfull høstsesong har det nok irritert litt at det ble tap mot VIF i den siste kampen før pausa. Hockeyens gylne regel om at kampene kommer tett og at ting kan rettes på i løpet av noen få dager gjaldt ikke her. Dermed skulle vi kunne anta at tenningen er enda litt ekstra denne gangen. Med Jakub Kindl inne i lagoppstillingen er de blågule nærmest fulltallige. Kun Eirik Salsten (soner siste kamp i karantene) mangler i skrivende stund, mens det ennå er litt usikkerhet rundt Martin Rønnild.

Praktisk info

Vi gjør oppmerksom på at supporter-shopen er stengt på grunn av ombygging de neste kampene. Fra mandag åpner imidlertid pop-up shop på Maxi mandag 20. november!

Pucken droppes 18.30 og vi ønsker alle velkommen hjem til CC Amfi! Ikke kjøpt billetter ennå? Ta en tur i appen nå!