– Glemt når jeg scoret sist

De 4435 tilskuerne som var til stede på kveldens match mellom Storhamar og Stavanger Oilers ble vitne til et sjeldent syn; Villiam Strøm scoret nemlig. Det var ifølge Hamar Arbeiderblad drøye 3 år siden sist det skjedde.

– Digg å score

– Jeg har glemt når jeg scoret sist jeg, så det var digg å få den, ler Strøm.

– Jeg prøver jo å score hele tiden jeg, men det skjer altså ikke veldig ofte. Patrick og jeg snakket om det på trening at det kunne komme scoringssjanser etter dropp. Da pucken kom skliende ut var det bare å kline til. Jeg så faktisk ikke at den gikk i mål jeg, gliser nummer 43.

– Rotete match

– Hvordan vil du oppsummere matchen?

– Det ble en rotete match. Oilers var bra synes jeg, samtidig som vi ikke var så skarpe som vi ønsker å være. De fikk oss litt ut av stilen vår, samtidig som vi fikk mye utvisninger. Men vi har troa på det, og selvtilliten i gruppa er veldig stor.

– Hvordan er det å spille på dette Storhamar-laget sammenlignet med de andre lagene du har spilt på i løpet av karrieren din?

– Sportslig er dette helt klart toppen av det jeg har vært med på. Jeg kan ikke se for meg at jeg har igjen 10 år til å spille, og det er veldig artig å få lov til å være med på dette, avslutter Villiam Strøm.