– Gøy for en 40-åring å score på straffe

Patrick Thoresen var nok en gang toneangivende på Storhamar. Med to assists, og scoring på den avgjørende straffen i straffeslagkonkurransen var det på sin plass med en prat med kapteinen etter at Storhamar til slutt vant 4-3 mot Lillehammer.

– Gratulerer med seieren, Patrick. Hvordan vil du oppsummere kveldens match?

– Dominerer matchen

– Jo, takk for det. Jeg synes vi er det dominerende laget gjennom hele matchen. Kampen blir litt preget av at vi må spille i undertall relativt tidlig i 1. periode. Men, jeg synes vi styrer matchen hele tiden egentlig. Salsten og jeg hadde en enorm mulighet til å sette 3-1. Hadde vi gjort det, kunne matchen sett helt annerledes ut. Når det er sagt, så har alle matchene mot Lillehammer denne sesongen vært jevne, fine oppgjør. Vi har hatt en tendens til å dra det i land, og heldigvis klarte vi det i kveld også. Er du ikke 110% skjerpet mot lag som Lillehammer, Stjernen og Frisk, så vinner du ikke de kampene, sånn er det bare. Da taper du mot hvem som helst.

– Rett før matchen gikk trener, og pappa, Petter Thoresen ut og kritiserte dommerne. Hva har du å si til det?

– Jeg er ikke helt uenig i det. Vi har mest puck i nesten hver kamp, og likevel får vi flest utvisninger i hver kamp. Jeg har ingen problemer med å legge meg flat hvis jeg blir utvist, og den er korrekt. Men, jeg føler at dommerne ikke dømmer etter samme regelverk til begge lagene noen ganger, og det blir feil.

– Bommet mye på straffer

– Den avgjørende straffen, den var sikker den?

– Jada, den satt bra den. Jeg har bommet mye på straffer den siste tiden, så det var gøy for en 40-åring endelig å score på straffe igjen, ler Patrick Thoresen.

– Ekstra gøy å avgjøre foran så mye folk som det var her i kveld. Vi er ikke bortskjemte med å ha over 5000 tilskuere mot andre lag enn Stavanger og Vålerenga. Det er helt fantastisk at så mye folk møter opp og støtter oss. En merker det spesielt godt hvis det er noen dommeravgjørelser som publikum reagerer på, og da det er stopp i spillet. Da du er utpå isen der, er du så fokusert på det du skal gjøre at du ikke får med deg noe av særlig av stemningen på tribunen, avslutter Patrick Thoresen.