Gøy med derbyseier

mmer 71 hos Storhamar, Stefan Espeland, spilte sitt første Mjøsderby. Med 3 assists må en si at han bidro bra til lagets 4-2 seier mot Lillehammer.
– Ineffektive

– Hvordan vil du oppsummere kveldens match, Stefan?

– Det minner om treningsmatchen vi hadde mot dem i høst. Vi har et relativt stort spillemessig overtak synes jg, men vi er ineffektive, og sliter med å score på sjansene. Jeg føler vi skaper mer enn nok til å score mer enn 4 mål. Når det er sagt, så er Lillehammer et helt annet lag nå enn de var på slutten av fjorårssesongen. De har fått en helt annen trygghet i spillet sitt, og er gode på kontringer. Men også i kveldens match klarer vi å vippe det til vår fordel, selv om vi ikke er helt på topp spillemessig. Det er en styrke vi har hatt så langt denne sesongen, sier Stefan Espeland.

Gøy med derby

– For din del var det jo det første Mjøsderbyet, hvordan var det synes du?

– Det var gøy det. En merker at det er noe spesielt med disse kampene. Det er litt mer folk på tribuna, og en herlig atmosfære. Selv om en prøver å stenge ute inntrykk fra publikum så får en med seg noe av det som skjer, og publikummet her er veldig bra. Og det var gøy med 3 assists for min egen del, det skjer ikke i hver kamp, smiler Espeland.

– Ny kamp mot Lillehammer allerede om 9 dager, da er det Hockey Classic på Lillehammer. Var det derfor ekstra viktig å vinne i kveld, for å få et psykisk overtak før den matchen?

– Det er viktig å ta første stikk. Jeg gleder meg til Hockey Classic jeg. Har bare sett det på TV tidligere, men rammene rundt den matchen er veldig bra, og jeg tror et sånt arrangement er bra for norsk hockey generelt, avslutter Stefan Espeland.