Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Grei skuring i første kvartfinale

Storhamargutta vant kontrollert 6-0 i første møte med Manglerud Star i årets kvartfinaler

To-målsledelse etter 1. 
Storhamar startet kvartfinaleserien mot MS på hjemmebane med en litt avventende 1. periode, og det var faktisk gjestene som hadde kampens første mulighet. Larssen Berger blir hindret når han var på ferd alene mot Gran, og MS får sjansen på straffeslag. Bejmo benyttet ikke muligheten og Trym Gran gjorde en greit redning. 

Storhamar tok over taktpinnen, og Simen Andre Edvardsen ble sluttspillets første målscorer for de gule og blå når han satt inn en skrå retur fra keeper etter et Adrian Saxrud Danielsen-skudd. Et par undertallspill ble ridd av og da Peter Quenneville doblet ledelsen på et fint skudd oppe i redet mot slutten av perioden så ble det en grei to-målsledelse etter 20 minutter. 

Dobling i 2. periode
Storhamar kjørte 2. periode fra start til slutt, 25-3 ble skuddstatistikken for perioden, men en ivrig Adamsen i MS-buret, pucker som hoppa og dansa rundt målburet og oppofrende spill av MS-backene sørget for at det kun ble to nettkjenninger. 3-0 kom på en tilfeldighet i PP, Quenneville skjøt via ryggen/buksa til Lundell Noer og i mål. 4-0 var derimot av det vakre slaget, Bakke Olsen finner Berglund som lurer en MS-back og gode Adamsen. 

Transportetappe i tredje

Storhamar var aldri truet i løpet av kampens tredje periode, og sørget for symmetri for de med OCD-tendenser på periodescore: 2-0, 2-0 og 2-0. I tredje periode sørget to flotte skudd fra en heit Peter Quenneville for at hattene burde/skulle fløyet på isen – hattricket var et faktum. At han også stod for to assists i løpet av kampen ga en herlig total på fem poeng for #89, som dermed stiller med gullhjelmen på Manglerud på søndag. 

Søndag går 2. kamp i Oslo – pucken droppes 17:00, og Storhamar Supporter Union setter opp buss – les mer om påmelding her:  Påmelding til bortetur

Kampfakta:

Storhamar – Manglerud Star 6-0 (2-0, 2-0, 2-0)
1-0 i kamper
CC Amfi, 2897 tilsk.

1. periode:
1-0 (02:52) Simen Andre Edvardsen (Adrian Saxrud Danielsen, Sondre Bjerke), 2-0 (15:23) Peter Quenneville (Eskild Bakke Olsen, Jacob Berglund) 

2. periode:
3-0 (25:42) Jacob Lundell Noer (Quenneville, Andreas Hjelm) PP, 4-0 (32:43) Berglund (Bakke Olsen, Quenneville)

3. periode:
5-0 (42:32) Quenneville (Andreas Hjelm, David Booth) PP, 6-0 (44:50) Quenneville (Jakob Kindl, Sverre Rønningen)

Skudd: 56-13 (17-8, 25-3, 14-2)
Dommere: Tor Olav Johnsen og Espen Olsvik
Utv.: SIL 3 x 2 min., MS 6 x 2 min.

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

Finale. Punktum.

Storhamar leverte en eminent bortekamp på Jordal og sikret finalebilletten med egentlig langt større margin enn 2-1 som sluttresultatet ble! Eskild Bakke Olsen ble dagens mann med begge målene for SIL!

Les mer
Nyheter

I en god posisjon

Storhamar er en seier unna finale og har to kamper å gjøre det på. Det kan ordnes allerede onsdag, men da må trenden brytes!

Les mer

Alle nyheter

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.