– Har fortsatt hjemmebanefordel

Sverre Rønningen scoret et lekkert mål, men det hjalp ikke, Frisk Asker kunne til slutt juble for seier i semifinalekamp nummer 3. Dermed reduserte de til 2-1 i serien. Vi tok en prat med den høyreiste backen etter matchen.

– Skyter for lite

– Jeg synes vi styrer det meste av matchen i kveld også, men vi skyter for få skudd. Da det er sagt så stod keeperen deres en god match også, sier Rønningen.

– Er det dere som skyter Gillam god, eller er det han som spiller en god match?

– Det er klart, det er sikkert en kombinasjon det. Det var en vanskelig match. Vi kommer ikke opp på vårt normale nivå synes jeg.

– Fra tribunen kom det reaksjoner mot dommerne ved flere anledninger, har du lyst til å si noen ord om dommerkvartetten?

– Jeg tror ikke vi har noen grunn til å klage på dem i kveld. Frisk hadde vel ikke overtallsspill i det hele tatt i kveld. Dommerne er jo ikke helt proffe, og de gjør feil de, som vi spillerne også gjør. Det er ikke krise at vi taper i kveld, vi har fortsatt hjemmebanefordelen. Vi har vunnet i Asker tidligere vi, så vi vet hvordan vi skal gjøre det. Nå blir det lett trening i morgen, og sikkert frivillig trening på fredag før avreise. Det er viktig å holde seg i gang, sier Sverre Rønningen.

– Mager trøst

– Til slutt, du scoret jo et fint mål, kan du si noen ord om det?

– Det er jo en mager trøst i og med at vi taper. Det var en dårlig pasning av Frisk. Jeg så at pucken var fri, og tenkte jeg skulle prøve et skudd. Det gikk jo veldig bra det, det var et fint mål, smiler nummer 77.