Helt ålreit lørdag

Lørdag, hockey i Amfien, et lag som nok vil slå tilbake fra en litt rufsete kamp torsdag, muligheter for litt lystig samvær og servering i barområdene og du kan atpåtil være med i trekningen av ei signert drakt om du kjøper lodd! Noen ville kalt det super-lørdag, men vi holder beina på jorda og er hedmarkinger. Da holder det lenge med helt ålreit!

Har vært jevnt

Storhamar og Stjernen møtes for tredje gang denne sesongen og de to første kampene har vært av det jevne slaget. Fredrikstad-klubben har kanskje ikke hatt den starten de ønsket seg, men har gitt Storhamar kamp til døra i de to første møtene. Det endte 3-2 til SIL i serieåpningen og 2-1 for en måned siden i Fredrikstad. Det er akkurat det som har vært melodien for de røde denne sesongen. De aller fleste kampene deres har vært jevne og det har som regel stått på et mål eller to. De slipper inn sjette færrest mål, de scorer sjette mest, er sjette best i over og undertall og rett og slett nummer seks på tabellen!

Må opp noen hakk

Det var ingen vakker forestilling mot Frisk på torsdag, det var alle enige om. Ofte er den første kampen etter ei pause litt vanskelig og derfor var det helt greit å få med seg en seier til slutt. Alle vet hvor skoen trykket og vil garantert adressere dette på trening i dag og lørdag morgen og prøve å rette det til her. Det manglet tre mann på torsdag og hvor mange av de som er med igjen denne gangen er litt vanskelig å anslå utover at Eirik Salsten endelig er ferdig med å sone karantene. Han vil nok garantert være sulten her!

Mye moro utenom

Det vil være mye å glede seg over også utenom det som skjer på isen. I barene byr vi på lun lørdagsstemning og hockeyprat fra hallen åpner og i pausene. Loddgutta byr på en ekstrapremie i form av ei drakt signert av Martin Johnsen! Er det egentlig noe å lure på da?

Kampstart er 16.00, billetter finner du i appen som vanlig! Heng med på en helt ålreit lørdag i Amfien!