Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Ikke bare en intro!

Hvis du ikke har vært på plass under introen i CC Amfi enda anbefaler vi absolutt å få med seg den. Her får du historien bak og noen herlige bilder!

Dette med introfilmene som vises på kuben som oppkjøring til at gutta kommer på isen er et av elementene som får mest oppmerksomhet i arrangementet. Det er noe alle får med seg og alle mener noe om. Årets utgave er kanskje den mest forseggjorte hittil og vi tar deg med på innsida av produksjonen!

Hele laget samlet!

Stolte bønder!

Det er Mari Bekkevold og Maren Kristine Pedersen i EXO media som har stått for både idé og produksjon av årets intro som ble spilt inn over to dager på Jønsberg videregående skole i Romedal, vi lar de berette selv:
-Maren Kristine hadde idéen klar ikke lenge etter sesongen, forteller Mari. Vi har jo lagt merke til at klubben og ikke minst supporterne har tatt eierskap til betegnelsen bønder og gjort det til sitt eget. Stolte bønder er et begrep som er med både i sanger og på flagg. Det ble en kreativ prosess med innspill, ikke minst fra spillerne sjøl før det var endelig i mål med et manus.
Hvor mye tid som har gått med er vanskelig å regne, begge er enige om at det har gått med noen netter med tankevirksomhet og planlegging. -I rent arbeid har det vel vært rundt fire dager med aktiv planlegging, mener Maren Kristine. Først å finne et egnet sted hvor vi kunne spille det inn, så å finne rekvisitter og selvfølgelig å sette opp et «manus» og tidsplan for deltakerne. Selve innspillinga på Jønsberg tok to dager.

 

Maren Kristine viser bilder til Trym Gran

Imponert over gutta

Dette er den tredje introen de har laget for Storhamar, men det er alltid litt spennende med noe man har jobbet så lenge med:
-Vi var jo ganske spente og ikke rent lite nervøse da vi la fram planene i garderoben. Det ble imidlertid veldig godt mottatt og alle var med på det fra første stund.

Aktørene i filmen er altså Storhamar-gutta sjøl. Alle fikk sin rolle og de imponerte, i følge jentene:
-Det var kanskje ikke så mange naturlige skuespillertalenter der, ler de, men innlevelsen var det ikke noe å si på! Alle virket som de syntes det var gøy og kom med innspill til småting underveis. Mange var langt utafor komfortsona si, men det taklet de veldig bra. Noen havnet på store traktorer, andre i fjøs og grisehus, mens atter andre måtte danse og showe. Det var ingen som nektet og alle la sjela si i det og bød på seg sjøl! Vi er skikkelig imponerte over dem!

 

Kenneth Pappalardo og Martin Johnsen danser med gulrøtter!

Godt mottatt

Det var mange positive tilbakemeldinger å hente etter «premieren» forrige torsdag, noe de er veldig glade for:
-Jeg orket nesten ikke å se på da den kom på kuben første gang, fporteller Maren Kristine. Det blir litt spesielt når man har lagt så mye i et prosjekt og man vet jo aldri hvordan det blir mottatt. -Vi har blitt veldig glade i klubben og spillerne og ville at det skulle synes i filmen, forteller Mari. Det er et ønske om at alle skal føle eierskap og hygge seg med den. Vi ønsker å være med å bygge identitet for klubben, denne gang med litt humor!

Med så mange detaljer trenger nok de fleste å se igjennom flere ganger for å få med seg alt. De som har produsert har en annen vinkel på det og vi må jo spørre hva deres favorittscenere er:
-Det må være Andreas Martinsen i grisehuset for min del, forteller Maren Kristine. Jeg var ikke med inn sjøl, men sto utafor og hørte grisene som hylte. Etterpå fikk jeg høre om smågriser som gnog på påde skuespillere og fotograf og generelt kaos i bingen!
-For meg var det nok Mathias Papuga på skurtrøskeren, det var skikkelig bonde! Martin Johnsen i fjøset var også fryktelig artig, melder Mari. Hun syntes også det var imponerende å se spillerne ta utfordringer på strak arm.

 

Adrian Saxrud Danielsen med en kalv

Stor takk til alle!

Det er ikke bare spillerne som høster skryt fra damene:

-Vi må jo rette stor takk til Jønsberg som slapp oss til og hjalp til med alt! Vaktmester Martin Galgum kjørte rundt med alt uststyr for oss og la til rette, forteller de. Klubben fortjener også stor takk, vi har blitt helt fantastisk godt mottatt her og føler vi har blitt en del av familien. Ingen av oss hadde noen som helst bakgrunn i hockeyen før vi kom inn her og vi har blitt helfrelst begge to! Administasjonen har hjulpet oss veldig mye, så vi er veldig takknemmelige.

To kreative damer

Exo Media består altså av de to damene som har skapt årets Storhamar-intro, i tillegg til mange andre småklipp og filmer du ser på kuben gjennom kampen og sesongen. De holder til daglig til i Brumunddal og driver med innholdsproduksjon i form av film og bilder. De har kunder over det meste av Østlandet, men også litt på andre steder i Norge. De kom inn i Storhamar som sponsor forrige sesong, en avtale begge parter er veldig glade for at ble noe av!

Jacob Lundell Noer
skal det være en girkasse?

Gull på hjul

– Vi har systematisert behandlingen av bildeler. Bilene strippes for etterspurte deler. Motorer, bremsesystemer og girkasser gåes over nøye og settes i stand klart for direkte montering. Det pakkes og sendes ut en 80 – 100 kolli med bildeler hver dag.

Før ble man sendt på leting blant bilvrak for å finne et blinklys. Slik er det ikke lenger. Nå gjør man et kjapt søk på gbd.no eller tar en telefon.

Lover temperatur

Eirik avslutter med en lovnad, men også en henstilling til publikum før sluttspillet:

– Jeg kan love høy temperatur og topp innsats! Så håper jeg også at vi får godt gammeldags playoff-kok på tribunene med mye folk og topp stemning både i vår egen hule og på bortefeltet på Jordal Amfi. Vi skal gi alt vi har og det håper jeg dere gjør også!

Miljøkrav

– Vi er stolte av å være en del av løsningen på gjenbruk og sirkulær økonomi. Vi har strenge miljøkrav og må håndtere alle typer avfall i tillegg til gjenbruk av deler og metall. 

Om Grønvolds Bildemontering

Grønvolds BilDemontering AS er en av landets ledende gjenvinnings bedrifter for brukte deler til nyere biler.

Vi selger brukte kvalitetskontrollerte originaldeler til markedsledende priser.
Firmaet har i dag et lager på ca 5500 kvadratmeter på den 23 mål store tomten.
Delelageret teller omlag 46000 dataregistrerte deler, noe som gjør at firmaet er en av de største i landet på demonterte bildeler.

Vi er landets største mottaker av forsikringskondemnerte skadebiler. Vi demonterer og gjenvinner omlag 1200 nyere forsikringsbiler i året. Dette gjør at utvalget av nyere deler er enormt.
Totalt gjenvinnes ca 2600 biler hvert år hos oss.

Vi er størst i Europa på deler til el-bil, spesielt Tesla. Vi har stor kompetanse på el-bil.

ANNONSE

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

-Kult med rekord

Peter Quenneville kunne smile etter å ha blitt historisk i Storhamar-trøya. Nå har han notert seg for målpoeng i 22 kamper på rad.

Les mer
Nyheter

Jubel med Jordal-hjelp!

Storhamar to tre oppskriftsmessige, om uinspirerte poeng mot Comet. Hjulpet av Spartas storseier borte mot VIF ble det likevel en finfin lørdag!

Les mer
Julekalender

9. desember

Ei ny luke i adventskalenderen er åpen og du kan vinne en premie om du har rett svar!

Les mer

Alle nyheter

Flere nyhetsartikler

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.