– Ikke ydmyke nok

En som spiller stabilt og stødig kamp etter kamp, uten å få de største overskriftene er Andreas Hjelm. Vi tok en prat med ham etter at Storhamar vant 5-2 i kvartfinale 3 mot Lørenskog.

– Jeg er fornøyd med seieren, men ikke med prestasjonen. Det varierer altfor mye opp og ned, sier Storhamars nummer 88.

– Vi er ikke ydmyke nok

– Jeg er skuffet over at vi ikke gjør det vi får beskjed om å gjøre. Jobbe hardere hjemover, og backene må ligge riktig i banen. Vi fikk instrukser i både første og andre periode om hva vi skulle gjøre, men likevel gjør vi det ikke. Vi er ikke ydmyke nok i det hele tatt. Det virker som vi tror at vi er bedre enn vi er, og vi har ikke nok respekt for Lørenskog som motstander. Det gjør meg faktisk litt forbannet. Til tider så vi ut som et juniorlag utpå der, sier Andreas Hjelm.

– For oss på tribunen virker det som at dere lå riktigere i banen i seriespillet enn dere har gjort til nå i kvartfinalene, hva tenker du om det?

– Det kan nok stemme bra det. Vi er for selvsikre i det vi gjør, og Lørenskog er gode til å utnytte det vi er litt svake på. De er veldig dyktige i kontringsspillet sitt, og har god fart. Nei, vi må komme oss ned på jorda igjen, og gjøre riktige valg, noe vi har vært gode på tidligere i sesongen.

– Vinner uten å imponere

– Dere imponerer ikke, men klarer likevel å vinne, og leder nå 3-0 i matcher, så det må jo være bra?

– Ja, selvsagt er det bra. Sånn har det vært hele sesongen egentlig. Vi har funnet måter å vinne på nesten uansett hvordan vi har spilt. Sånn i den senere tiden husker jeg kampen mot Frisk i Asker. Da lå vi under før 3. periode, og spilte egentlig veldig dårlig. Likevel klarte vi å snu det til seier. Vi er heldige som har den bredden vi har i laget. Når det er sagt så har Lørenskog en spillestil som vi takler dårlig. Jeg tror vi kommer mer til vår rett da begge lag har litt mer likt puckinnehav. Ny kamp allerede om to dager, vi håper å avgjøre der, avslutter Andreas Hjelm.