Innspurten starter her!

Den siste landslagspausa er over, nå starter spurten. Torsdag møtes to lag i CC Amfi som har veldig forskjellig utgangspunkt, men som begge har store ting å kjempe for. For Storhamar står det om å få samlet de nødvendige poengene for å sikre gullet, for Ringerike står det om å holde liv i sluttspilldrømmen.

Har holdt det jevnt

Ringerike har i det store og hele hatt en trøblete sesong og med 11 poeng opp til Lørenskog og åtte kamper igjen å spille begynner det å brenne et blått lys også der. Men, så lenge det er matematisk mulig er det håp og selv om resultatene har uteblitt for hønefossingene har de det med å kjempe og holde det jevnt mot de aller fleste. Storhamar har i høyeste grad fått kjenne på det. Tre av fire kamper mellom lagene har endt i jevne resultater. Forrige gang de møttes hentet til og med Ringerike opp 0-2 på hjemmebane og kapret ett poeng. Da lagene møttes på Hamar før jul måtte Storhamar jobbe for 3-1-seieren i en kamp som endte 0-0 i spill fem mot fem! En god prestasjon her og kanskje til og med poeng kunne vært akkurat det som trengtes for en skikkelig sluttspurt.

Nærmer seg potten!

Åtte er det magiske tallet for Storhamar nå. Det er antallet poeng de må ha for å være sikret seriemesterskapet. Det forventes av alle at det tallet skal være fem når de drar hjem fra hallen på torsdagskvelden. Historien har vist at disse kampene krever sitt de også, så det er ikke bare å møte opp og hente poengene. Storhamar har ikke hatt lettest for å feie til side lagene nedover på tabellen og ofte også slitt litt i omstarten etter ei landslagspause hvor det har blitt trent hardt. Fokus og mental styrke blir viktig her, kanskje irriterte poengtapet i Schjongshallen for en måneds tid sida såpass at det også blir en ekstra spore her. Det, og at potten nærmer seg. Få det avgjort så fort som mulig og kanskje ta en rekord eller to til før sluttspillet starter!

D’Orio er klar!

Fredag ble den canadiske keeperen Alex D’Orio klar for Storhamar. Nå er alle formaliteter avklart og han er med i troppen mot Ringerike. Med kun et par-tre treninger med laget bak seg er det vel muligens tvilsomt om han starter, men om det kan bli et innhopp om ting går bra er fullt mulig! Uansett fortjener han en varm velkomst fra tribunene når han blir ropt ut for første gang! Det og savnet etter hockey burde være mer enn nok for at mange tar turen!

Kampstart er 18.30 og billetter finner du som vanlig i appen! Dørene og barne åpner en time før, velkommen tilbake!