-Kjempegøy å avgjøre!

Martin Johnsen ble matchvinner mot Vålerenga da han var den eneste som klarte å score i straffeslagkonkurransen.

Som så mange ganger tidligere ble det en tett, jevn og dramatisk hockeymatch da rivalene Storhamar og Vålerenga møttes i kveld. Storhamar kunne til slutt juble for en 5-4 seier etter straffeslagkonkurranse.
– Gir bort for mye

Vi tok en prat med den eneste spilleren som klarte å score i straffeslagkonkurransen, på totalt 20 straffeslag, Martin Johnsen.

– Først, hvordan vil du oppsummere kveldens match?

– Nei, det ble som ventet, tett og jevnt. Vi gir bort for mye synes jeg, og begge lag gjør egentlig for mye feil utpå der. Men det var sikkert gøy for publikum, sier Johnsen.

– Kjempegøy å avgjøre

– På ditt andre forsøk i straffeslagkonkurransen klarte du å score. Kan du beskrive avgjørelsen?

– På den første prøvde jeg bare en dragning da keeperen deres hadde reddet mye på finter tidligere i matchen. Andre forsøket prøvde jeg med et tidlig skudd, og den gikk jo inn den, smiler Johnsen.

– Veldig gøy å avgjøre foran så mye folk som det var her i kveld. Jeg håper det kommer like mange hver gang jeg, men det blir kanskje vanskelig å få til. En merker stemningen, spesielt på introen. Under matchen er du så fokusert på det du skal gjøre, men publikum er en veldig viktig støtte for oss.

– Neste kamp er om to dager, borte mot Sparta, hva tenker du om den?

– Det blir sikkert en ny tight match, og vi må tenke arbeidsoppgaver hele tiden, avslutter Martin Johnsen.