Klar for mer fest?

Seriemesterskapet er innkassert og i morgentimene ble konfettien kostet ut av CC Amfi. Fokuset er allerede forlengst skiftet over på den neste kampen. Lørdag er det klart for selve klassikeren: Vålerenga i mætt fjøs! Vi byr på fest både før, under og etter kampen!

På sølvjakt

For Vålerenga er dette en særdeles viktig kamp. Det står om andreplassen og hjemmebanefordel i semifinale. Stavanger Oilers halser etter dem og er klare om de skulle snuble. De kongeblå er inne i en ålreit formkurve. Etter en tøff periode fra jul og utover har de nå tatt fem seire på rappen og fått opp igjen selvtilliten. Ikke alle kampene har vært like imponerende, men de har funnet måter å vinne på. Torsdag løsnet det skikkelig med sterke 7-2 over Sparta hjemme på Jordal! De har også forsterket laget med den canadiske forwarden Trevor Mingoia, som fikk sin debut i den kampen. I tillegg til det åpenbare vil de nok gjerne ha revansje for 1-6-tapet mot Storhamar sist de møttes og gjerne også markere seg litt før potensielle møter i sluttspillet!

Lave skuldre

Storhamar har gjort jobben og har oppnådd sesongens første delmål. Det er også det hele, allerede i intervjuene etter kampen i går lå fokuset på denne kampen. Det er suksessoppskriften: alltid sultne, aldri fornøyd med å ha vunnet noe. Det er alltid neste kamp som teller. Å slå Vålerenga er uansett en æressak om det står om gull eller om det er en treningskamp. At serien er avgjort vil egentlig kunne fungere som et pluss for laget. De kan gå inn med lave skuldre og uten press utover selve kampen og ønsket om å vinne. Med seier her vil laget dessuten tangere Vålerengas seiersrekke på 26 kamper satt tilbake i 1987-88, det vil de nok heller ikke ha noe i mot. Det ligger an til en heidundrendes forestilling i CC Amfi!

Krokveld!

Det er altså ikke bare på isen vi har tro på feststemning. Med fulle tribuner blir det uansett en flott ramme og god stemning, en god gammeldags hockeyfest som vil lukte av sluttspill! I anledningen byr vi på skikkelig feststemning med krokveld på Iskroa. Der åpner dørene tre timer før og stenger ikke før tre timer etter kamp. Det blir underholdning ved trubadur Roar Bekkevold og mulighet til å kjøpe mat. Det blir rett og slett muligheter for en helaften med oss på Hamar Vest! Vi oppfordrer også litt ekstra til å kjøpe lodd denne gangen. Som ekstrapremie legger vi ved ei Patrick Thoresen-drakt signert av hele mesterlaget!

Kampstart er 16.00 heng med på moroa!