Klart for fest!

Torsdag er det klart for det nærmeste vi kommer overraskelsesfest i CC Amfi. Overraskelses-elementet ligger selvsagt i at det ventes godt på vei mætt fjøs mot Comet. Alt ligger til rette og to poeng sikrer seriegullet også matematisk. Da gjelder det bare å møte opp!

Ekstra inspirasjon

Så langt vi kan se har Comet aldri spilt foran flere tilskuere enn her. Det vil helt sikkert være en ekstra inspirasjon for at lag som er vant til å spille for en håndfull mennesker både hjemme og borte. I en tung sesong etter opprykket har det vært langt mellom festene, men dette blir en fest også for dem. Kvalifiseringsplassen er forlengst et faktum, de kan bare gå ut og nyte det helt uten press. Selv om det bare har blitt 13 poeng av det så langt i comebacket i hockeyens finstue har haldenserne vist at de kan være med å kjempe. Senest på fredag var de nære å sjokkere Sparta da 6-2 ble tiø 6-5 i løpet av noen hektiske sluttminutter. Og om de har lyst til å ødelegge festen? Det trenger du ikke å lure på en gang!

Full tenning!

Så er altså dagen kommet hvor det bebudede seriegullet kan sikres. Oppskrifta er grei: to poeng er det som skal til for å sikre det. Rammene kunne ikke vært bedre heller. Hedmarken går mann av huse og sørger for tilnærmet mætt fjøs, formen og selvtilliten er på topp. Med en motstander som ligger hele 93 poeng bak på tabellen skal man vel kunne tilgi at de aller fleste har inkassert seieren på forhånd. Sant og si har vel ikke tenningen vært den største i kampene mot Comet denne sesongen. Kun en gang har det blitt klar seier, ellers har det vært resultatmessig ganske jevnt. Den tenninga som har manglet i de kampene vil nok være til stede her. I garderoben vil nok ingen ta noe på forskudd og det vil garantert bli advart mot å gå ut på ei skøyte!

Bli med på festen!

Vi tror gutta skrur på sjarmen her og leverer underholdningen en slik fest krever! I skrivende stund har 5500 mennesker kjøpt billett for å delta på festen, men vi har plass til mange fler! Det er bare å kaste seg over appen og kjøpe billett til høyst overkommelige ni kroner og bli med når det niende seriegullet skal sikres! Vi oppfordrer alle til å møte tidlig for å unngå trengsel i innslippet!

Kampstart er 18.30 og dørene åpner en time før! Da åpner også kiosker og barer, så det skulle være nok å ta seg til mens du venter! Velkommen på fest!