Klart for generalprøve!

Torsdag er gutta tilbake i CC Amfi for den siste treningskampen før alvoret tar til!

Seriestarten nærmer seg med stormskritt og torsdag går altså høstens siste treningskamp av stabelen. Frisk Asker gjester CC Amfi i et interessant oppgjør der to av ligaens største trenerpersonligheter møtes med to lag som ventes å utfordre mot toppen av tabellen.

Nye tider i Asker

Frisk har altså fått Roy Johansen på plass på trenerbenken. En av de mest rutinerte og meritterte trenerne i norsk hockey-historie. Under hans ledelse vil vi nok se et langt mer solid og organisert Asker-lag enn i de siste par sesongene. Vi kan nok også anta at det er et lag som har fått kjørt seg skikkelig i forsesongen. Camp Roy er et viden kjent begrep i hockey-Norge som borger for kvalitet. Så langt denne høsten har de oransje spilt fem treningskamper. De har vunnet tre av dem, 3-2 (OT) og 4-1 mot Stjernen, samt 3-2 (str.) mot Ringerike. Oilers (2-6) og Malmö (1-4) har blitt for sterke. Spennende nykommere i Michael Haga og Tobias Lindström, mens Pontus Eltonius er ny keeper i den første sesongen etter Dahlberg-æraen.

Detaljer skal finpusses

Storhamar har sett spennende ut så langt i høst, men det er selvsagt en del å pusse på ennå. Det blir jobbet på trening hver dag og dette er altså siste mulighet for å få det på plass i kamp før alvoret starter. Storhamar tapte faktisk to av tre hjemmekamper mot Frisk forrige sesong og kunne nok tenke seg å få med en gevinst her for å bedre på den statistikken.

Merk tiden!

Etter kampen er det bare ti dager til EHL-sesongen 23-24 begynner på ordentlig. Både spillere og publikum trenger en siste skikkelige gjennomkjøring før det virkelig drar i gang. Vi satser på at vi ses i Amfien, billetter finner du som vanlig i appen. Denne gang starter kampen en halvtime tidligere enn vanlig, altså 18.00!