Klart for neste

Lørdagens drama er allerede historie og blikket fokusert på mandag og kamp to. Storhamar tok første stikk på egen is, nå ligger det på Frisk å slå tilbake i sin egen storstue. Alt ligger til rette for en ny fest både på isen og tribunene i det som tegner til å bli en fryktelig spennende semifinale!

Må vinne hjemme

Med tap i første kamp er presset litt større på Frisk her. Nå er det de som har hjemmebane og trenger å vinne for å ikke få oppoverbakke i serien. De vil føle de var nære på lørdag og at det ikke skal mye til for å ta det hele vegen, kanskje også at det kastet bort en mulighet til å ta borteseieren de trenger for å gå til finale. Nå vil kampen gå på deres premisser på den lille isen i Varner Arena, nå er det de som har de beste forutsetningene for å spille «sin» hockey. Det må de utnytte til sin fordel.

Fant vegen igjen

Det kladdet lenge for Storhamar på lørdag. Selv om de hadde pucken og trykket var de ikke gode nok til å ta seg inn på mål og skape problemer for keeper. Utover i kampen ble de skarpere og begynte å finne tilbake til sukessformelen. Når det gjaldt som mest og de var på vei mot tap fikk de det ut for fullt og gjorde som så mange ganger i serien. Både oppturen i seg selv og moralen vil være noe å bygge på inn mot denne kampen. Nå må de ut og reprodusere og forsterke dette for å skaffe seg et overtak i serien.

Sluttspillånden er ute av lampa

For Storhamars del fikk de sesongens første virkelige smak på sluttspill på lørdag. Frisk hadde med seg mer av det fra kvartfinalen og hadde lenge en fordel av det. Etterhvert våknet også stemningen i Storhamar og små bataljer mellom spillerne begynte å avtegne seg. De mange små duellene som gjør selve sluttspillånden skal kultiveres i dagene som kommer. Nå gjelder det å holde balansen mellom å vinne de duellene og samtidig være smarte nok og ikke miste fokus. Nå er moroa virkelig i gang!

Pucken slippes klokka 19.15, SSU sørger som vanlig for transport og vi forventer riktig mange Hamar-folk i Varner Arena også denne gangen! Om du ikke har anledning til å ta turen ser du selvsagt kampen på TV2 Sport 2 eller TV2 Play!