Klart for ny tungvektsduell

Uten egentlig å imponere rått har Storhamar og Stavanger rykket litt fra resten. Begge har funnet måter å vinne kamper på, uke inn og uke ut. Når de to møtes er noe nødt til å gi etter. Vi står foran en klassisk toppkamp mellom to lag som hater å tape mot den andre!

Bunnsolide hjemme

Ja, en kan vel nesten si borte også, men faktum er i allefall at Stavanger Oilers knapt slipper inn mål på egen is. På fire hjemmekamper har de holdt nullen i tre! Kun Vålerenga fikk hull på byllen og scoret tre ganger i DNB Arena. På ni kamper har det kun blitt ni baklengs for Anders Gjøses mannskap. For godt mål holdt de nullen i siste CHL-kamp på onsdag også da Bolzano ble slått 1-0 på borteis. Her er det koder som må knekkes for våre blågule menn!

Gir ikke ved dørene

Storhamar har heller ikke akkurat stått med armene ute og bedt folk forsyne seg den senere tida. Om man ser bort fra det lille arbeidsuhellet på slutten i går har det blitt et halvt mål mot i snitt på de fire siste kampene! Det er først og fremst her «hemmeligheten» til suksessen for begge disse lagene ligger. Defensiv soliditet og et system som fungerer og alle tar sin rolle. Det er den som får det til å sitte best og har marginene med seg som vinner denne.

Mer kontante

I en del kamper, spesielt mot lag som ligger lavt, har Storhamar slitt litt med produksjonen og blitt gående mye og lete etter åpninger. Målene har først kommet når man har skutt med trafikk foran mål, heller enn å prøve å passe seg fram. Det kan nok bli litt viktig her også, spesielt om man skulle havne under i kampen.

Pucken droppes klokken 18.00 i DNB Arena og om du ikke skal på tur vestover ser du selvfølgelig oppgjøret på TV2 Sport2 eller TV2 Play!