Klart for pridekamp!

Tirsdag er det duket for en av sesongens viktigste kamper. Ikke først og fremst sportslig, den er det også, men budskapet i kampen. Dette blir starten på uka hvor norsk hockey skal vise at vi står for inkludering, mangfold og toleranse. Det vil blant annet vises på draktene til lag og dommere! Uansett budskap vil det sportslige stå i fokus og vi nærmer oss en avgjørelse på seriespillet, et nytt langt steg kan tas her.

Hva blir responsen?

Stavanger hadde en vanskelig start på året med mye skader og ei vond tapsrekke som hektet de av i toppen. Med spillere tilbake begynte igjen poengene å tikke inn på konto og man så konturene av hvem de egentlig er. Derfor kom lørdagens kollaps mot Sparta som et sjokk på alle. Etter å ha levert en av sine beste perioder for sesongen i andre ble det total kollaps i tredje. 4-0-ledelse ble til 4-4 og til slutt tap på straffer. Det har garantert vært selvransakelse og sjelegransking etter dette og det blir selvsagt spennende å se responsen. Det står om viktig tabellplassering, vise intensjoner før sluttspill og stolthet for Anders Gjøses mannskap her.

Mer av det samme

Lørdag leverte Storhamar en av sine mer solide forestillinger for sesongen. Lillehammer, som ofte skaper problemer for laget fikk ikke en mulighet til å være med på leken. Rett nok ble litt ineffektivt og det tok tid å avgjøre det definitivt, men det var likevel så solid at det totalt sett var oppe og luktet på sekser på terningen. Storhamar har hatt det med å levere sine beste forestillinger mot de beste lagene og har faktisk slått Stavanger i fire av fire oppgjør denne sesongen (to etter overtid/straffer). En seier her vil ta laget ett steg nærmere å sikre seriegullet og også tangere rekordrekka på 21 seire fra 2000-01-sesongen. Vi tipper det blir en ganske så tøff jobb mot et revansjesugent og desperat Oilers.

En viktig markering

Denne uka vil samtlige kamper i EHL være farget i pride-bevegelsens farger. Alle lag har fått egne drakter og sponsorene har veket plass for budskapet. Budskapet er at hos oss er alle velkommen, at kjærlighet er kjærlighet og at alle er like mye verdt. Hockeyen vil vise at vi er tolerante og inkluderende. Det er en viss stolthet i at nettopp vår idrett er den første til å gjøre noe slikt som dette. Den stoltheten håper vi også du føler på og møter opp og viser din støtte både til saken og laget!

Kampstart er 19.00 og dørene åpner en time før. Billetter finner du so vanlig i appen, velkommen skal du være – akkurat som du er!