Klart for runde to!

Kvartfinalen er i gang og dueller og rivalisering har begynt å putre. Det er klart for andre runde og den første sluttspillturen til Lørenskog på seks år. Storhamar vant som forventet kamp en, men var langt fra fornøyd med gjennomføringen. Det kan bli en interessant ettermiddag!

Må vinne hjemme

Selv om de fikk føle på forskjellen på Hamar sitter nok likevel Lørenskog igjen med en ok følelse etter den første kampen. Inspirert av to reduseringer på slutten vil de garantert tråkke til her og søke å finne en seier. De vet også at skal de være med i serien må de vinne på hjemmebane og se dette som sin sjanse. De har slått Storhamar her før i sesongen og har de minnene i banken. Se opp for et heltent romerikslag denne lørdagen!

Opp igjen!

Storhamar hadde ingen store problemer med å ta det første stikket i serien. Da de tråkket på gassen fikk Lørenskog mer enn nok med å henge med og hadde kampen vart fem minutter kortere så hadde det hele sett langt bedre ut. Likevel var det ingen som var spesielt fornøyd etterpå. Det ble for mye slurv mente kaptein Patrick Thoresen, mens pappa og trener Petter ikke likte at motstanderne kommer til for mange skudd om dagen. Fokuset varierte nok også litt for mye for ledernes smak og vi tipper ting vil bli strammet litt til her. Ambisjonen er å ta seg videre raskest mulig og en seier her vil gi akkurat den kommandoen over skjebnen de er ute etter!

Ekstrabilletter og to for en

Til kamp tre på tirsdag vil sesongkortinnehavere motta to ekstra billetter de kan dele med nære og kjære! Av praktiske årsaker vil disse plassene bli tildelt på betongen. Øvrige kan kjøpe to billetter for prisen av en, slik at vi kan skape en ny fin kveld i CC Amfi!

Tilbake til lørdag så droppes pucken klokka 16.00. SSU setter opp buss innover og vi venter at mange fra Hamar tar turen. Om du ikke har muligheten til å dra innover ser du selvsagt kampen på TV2 Play.