-Kult med rekord!

Peter Quenneville kunne smile etter å ha blitt historisk i Storhamar-trøya. Nå har han notert seg for målpoeng i 22 kamper på rad.

På en kveld der laget gikk litt på halv maskin mot Comet, kunne likevel Storhamars nummer 89 feire litt ekstra.

– Kult med rekord

Peter Quenneville er nå den spilleren som har produsert målpoeng i flest kamper på rad i hele Storhamar-historien. Så langt har han gjort det i 22 kamper.

– Gratulerer med rekorden, Peter, hva tenker du om det at du har klart det?

– Det er veldig kult med rekord synes jeg. Jeg er stolt over at jeg har klart det, med tanke på klubbens historie, og alle de store spillerne som har vært her opp gjennom årene. Det er gøy å ha skrevet navnet sitt inn i historiebøkene.

– Dette hadde ikke vært mulig uten rekkekameratene. Denne sesongen synes jeg rekka vår fant kjemien, og fungerte bra med en gang, sier Quenneville.

– Merkelig kamp

– Kveldens match da, hvordan vil du beskrive den?

– Det var en merkelig match for å være helt ærlig. Vi fikk to tidlige scoringer. Da det skjer kan det enten bli sånn at en scorer veldig mange mål, eller så stopper det litt. I kveld skjedde det siste. Comet skøyter mye, og vi klarer ikke å være fokuserte nok. Vi finner ikke rytmen i spillet vårt. Det ble en kamp med mye kaos. På slutten var det bra at vi klarte å ri av et par utvisninger. Nå fikk vi litt hjelp av Sparta, som vant mot Vålerenga. Nå er det bare å glede seg til jul, jeg elsker jul, avslutter Peter Quenneville.