La bataljen starte!

Mandag er det endelig tiden igjen! En NM-finale av det gode, gamle, slaget går av stabelen og får sitt første kapittel! Mange har store forventninger til både resultat og ramme rundt, fest setebeltene, men vær også klar for at dette blir en tett og tøff krig. Storhamar mot Vålerenga er nemlig mer enn bare en hockeykamp, ja mer enn en finale også!

Har vist moral

Vålerenga ga seg aldri i semifinalen mot Oilers! De snudde 0-3 til seier på hjemmebane i kamp tre og fulgte opp med borteseier i neste. Da de kastet bort muligheten til avansement på hjemmeis avskrev de fleste dem. De dro til Stavanger igjen og snudde 0-2 til seier i løvens hule. Alt dette tross at de manglet viktige spillere. Med dette i ryggmargen går de til sin første NM-finale på ti år her. De går inn som underdogs og vil trolig nyte den rollen. Med Storhamar på motsatt side av rødlinja når pucken slippes vil det bli en ekstra dimensjon også for dem!

Omstart

Storhamar fikk også kjenne på tøff motstand i semifinalen, men klarte likevel å ta seg videre på fem kamper. Dermed har de hatt pause ei drøy uke og kunnet forberede seg godt. Fordelen ved det er at de er uthvilt og godt forberedt, samtidig har de ikke spilt kamp på ei stund og muligens vil trenge litt tid på å komme skikkelig i gang igjen. Resultatene både denne sesongen og i de to foregående sluttspillene vil bety at de går inn i serien med en viss selvtillit, men det er også viktig å tenke på at dette blir noe annet. Det starter på 0-0 og starten vil bli viktig.

Viktig info!

En liten oppdatering på sikkerhetsrutinene: Det vil bli innført full kroppsvisitering i alle inngangene. Det vil ikke bli gitt mulighet til å ta med seg store vesker og sekker inn i hallen. Vi tar ikke ansvar for hensatte sekker og vesker.

Om du ikke har fått tak i billett enda kan det fremdeles være muligheter. Vi setter opp ekstratribuner og åpner plasser rundt vantet, så følg med når disse legges ut for salg! Pucken droppes 19.00 og hallen og barene åpner 17.30. Vi oppfordrer til å møte tidlig!