Leken nyttårsfest!

Storhamar bød på show og godsaker i den første hjemmekampen i 2024. Gutta spilte på alle strengene da Lørenskog ble nedsablet med leken og underholdende hockey som varmet i sprengkulda! Det ble både tosifret og smultring på de glade gutter denne januarkvelden!

Målskred

Storhamar har ikke alltid vært best til å dundre på mot bunnlagene, men her var det ingen snakk om saken. De gikk ut i hundre og var direkte på mål fra første angrep. Etter tre og et halvt minutt satt pucken i mål også. Etter en kjemperedning fra Lørenskogs keeper fra Martin Rønnild frampå og kranglet på sedvanlig vis inn returen. Ikke lenge etter fikk hjemmelaget en utvisning, men det endte med dobling av ledelsen. Patrick Thoresen dro med seg pucken opp, satte opp Eirik Salsten og bang!

De som hadde trosset kulda fikk mye underholdning for innsatsen. To Lørenskog-utvisninger på rappen ga to nye mål. Først var Jacob Berglund frampå etter at Andreas Martinsen prikket tverrliggeren, så var det Stefan Espeland sin tur med en luring fra blå. Det kunne fint vært flere mål også da Storhamar showet med et Lørenskog som hadde store åpninger. Gjestene var nærmest redusering med et tverrliggerskudd.

Og det bare fortsatte!

Etter ti rolige minutter i slutten av første begynte det på igjen i andre. I løpet av 11 sekunder mellom 4.22 og 4.33 scoret Andreas Martinsen like greit to mål i samme bytt. Først en herlig avslutning fra slottet etter fint forspill fra Berglund, så en til fra kort hold. Det var jo allerede klart at det ville bli en lang kveld for Lørenskog og den ble ikke noe kortere av dette. Da Eirik Salsten smatt en puck mellom beina på Nilsson etter halvspilt periode syntes han det fikk være nok og gikk og byttet. Han hadde forøvrig et par vanvittige redninger på samvittigheten som plaster på såret.

Storhamar-kjenningen Anders Haugum fikk prøve seg og fikk kjenne på et par pucker før også han måtte kapitulere. To ganger på 25 sekunder. Samuel Solem var førstemann da han satte en fra kort hold, så var det Marcus Bryhnisveen som sendte en puck i garnet etter å ha gått hele vegen sjøl! Det luktet tosifret lang vei da hjemmelaget fikk overtall rett før den andre pausa, men det lot foreløpig vente på seg.

Tosifret og smultring!

Det ble uttrykt tre ønsker før den tredje perioden. Tosifret, nullen for Hellnemo og et mål for Villiam Strøm! Det ble med to av tre da den store trønderen ikke klarte å omsette straffeslaget han fikk ta på slutten! Det satt langt inne med mål nummer ti også, men to minutter før slutt skulle det endelig skje. Med en mann mer på isen smalt Jacob Berglund pucken i krysset. Det betydde faktisk Storhamars første tosifrede på hjemmebane siden høsten 2014 og dermed første gang 10-tallet har lyst på den nye kuben for seniorlaget! Hellnemo fikk bare ett skudd å bryne seg på i tredje og kunne dermed reise hjem til Ängelholm med en smultring og en fin avslutning på oppholdet på Hamar!

Kampfakta:

Storhamar – Lørenskog 10-0 (4-0, 5-0, 1-0)
CC Amfi, 2007 tilsk.

1. periode:
1-0 (3.25) Martin Rønnild (Jacob Berglund, Andreas Martinsen), 2-0 (5.21) Eirik Salsten (Patrick Thoresen) SH, 3-0 (8.57) Berglund (Rønnild, Martinsen) PP, 4-0 (10.31) Stefan Espeland (Peter Quenneville, Salsten) PP

2. periode:
5-0 (44.22) Martinsen (Berglund, Villiam Strøm), 6-0 (44.33) Martinsen (Berglund, Rønnild), 7-0 (29.16) Salsten (Quenneville, Sander Hurrød), 8-0 (34.56) Samuel Solem (Sverre Rønningen, Marcus Bryhnisveen), 9-0 (35.19) Bryhnisveen (Adrian Saxrud Danielsen, Kenneth Pappalardo)