Lekestue mot Ringerike

Et Storhamarlag i lekehumør vant hele 9-0 mot gjestende Ringerike Panthers.

Enveiskjøring i 1. periode
Etter en lengre landslagspause var EHL endelig i gang igjen, og de gule og blå vertene var ikke snauere enn å slå til med fem scoringer i 1. perioden, og drepte effektivt spenningen i kampen tidlig. Kaptein Patrick Thoresen ble kveldens første målscorer på en styring, før Peter Quenneville økte i powerplay. Så var det duket for kveldens prestasjon, når nykommer Maxim Trépanier kjører dribleshow i offensiv sone, avslutningen stod ikke helt i samme stil, men Ringerikemålvakten Arnkværn (fra Furnes) slapp den inn på nærmeste! Eirik Salsten økte til 4-0, denne gangen via et Ringerikebein før kaptein Thoresen avsluttet målscoringen i 1. periode på en flott styring etter et langt skudd fra Adrian Saxrud Danielsen ute ved blueline.

Skrudde ned på effektiviteten
Storhamar skrudde naturlig nok litt av på tempoet i 2. periode, og gjestene kom til 7 av sine totalt 11 skudd denne perioden, men Markus Stensrud virket trygg og god på det som kom av Ringerikesjanser. Det ble med èn Storhamarscoring denne perioden, under en avventende Ringerikeutvisning etablerte Storhamar overtall 6 mot 5, og Stefan Espeland serverte Andreas Dahl, som satt pucken i mål på et knallhardt slagskudd!

Avsluttet med tre pinner
Stefan Espeland gjentok servitørrollen på 7-0-scoringen, denne gangen ble Martin Johnsen servert åpent mål på bakre, før han tok av kjole og hvitt, og valgte avsluttet selv til 8-0 noen minutter senere. Martin Rønnild avsluttet målscoringen for kvelden da han kranglet inn en signaturscoring i slottet i overtall med noen minutter igjen. Mot slutten av kampen handlet det mest om Storhamar skulle sette sitt 10. for kvelden, og dermed to-sifra, men den siste pucken satt aldri i nota.

Alt i alt en svært god forestilling fra serieledende Storhamar, som forlenget seiersrekka til 23 strake seire!

Kampfakta:

Storhamar – Ringerike Panthers 9-0 (5-0, 1-0, 3-0)
CC Amfi, 1624 tilsk.

1. periode:
1-0 (02:52) Patrick Thoresen (Peter Quenneville, Villiam Strøm), 2-0 (12:45) Quenneville (Thoresen, Stefan Espeland) PP, 3-0 (14:54) Maxim Trépanier (Martin Johnsen, Adrian Saxrud Danielsen), 4-0 (16:23) Eirik Salsten (Sander Hurrød, Thoresen), 5-0 (19:51) Thoresen (Saxrud Danielsen, Quenneville)

2. periode:
6-0 (33:48) Andreas Dahl (Espeland)

3. periode:
7-0 (42:37) Martin Johnsen (Espeland, Jakob Kindl), 8-0 (46:13) Espeland (Salsten, Quenneville) PP, 9-0 (56:38) Martin Rønnild (Kenneth Pappalardo Gulbrandsen, Kindl) PP

Skudd: 45-11 (15-2, 13-7, 17-2)
Dommere: Tor Olav Johnsen, Mats Wikstrand
Utv. SIL 2 x 2 min, RIN 3 x 2 min + 1 x 5 min